Мексиканците ARMADA ще гостуват в София на 8 юли

8 юни 2023, 11:55 ч. 433 / 10 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Една от най-известните мексикански блек/дет метъл банди с първи концерт в София

ARMADA - тези ацтекски магьосници се завръщат в европейските земи и този път ще свирят и у нас. Зад гърба си имат три европейски турнета и три издадени албума. Новият им албум “Ancient Rite" излиза този юни и съдържа 12 парчета. В него можете да чуете сливане на блек с дет метъл, ритми от родните им земи, които ще дадат представа на публиката за древната музика и култура на ацтеките. Групата е подгрявала на Hate, Enslaved и Malevolent Creation по време на техните концерти в Мексико.
видео: https://www.youtube.com/watch?v=l1X1d2-PM1A

Софийската група Nightmare е създадена през октомври 2000 г., започвайки като хеви метъл проект, а с днешна дата бандата е експериментална траш/дет матрица за музика. Първият им албум e "The Riot" (2010). Следват "Зовът на мъртвите" (2012) и "Dead world" (2014). След дълга пауза, съпроводена от неколкократни смени в състава, през ноември 2019 г. излиза ЕР-то "Final Hope", съдържащо както нови, така и преработени парчета от първия албум на групата. Текстовете на парчетата обсъждат основно социални теми.
видео: https://www.youtube.com/watch?v=CZqnxr-mrMQ

Концертът ще е на 8-ми юли в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8).

Билети ще се продават в деня на събитието, само на входа на клуба, на цена 18 лв.

Очаквайте още информация и следете подробностите във Фейсбук събитието на страницата на клуб Live & Loud: https://www.facebook.com/events/770559514613383/

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".