MELECHESH работят по нов албум

10 яну 2021, 12:02 ч. 456 / 5 2
пред./следв.

   От лагера на "месопотамската" метъл група MELECHESH съобщават, че вече са започнали работа по седмия си студиен албум, който ще излезе вероятно по-късно през тази година от "Nuclear Blast".

   Актуалният дългосвирещ диск на бандата "Enki" се появи през 2015-а. В други новини, фронтменът и лидер на MELECHESH Ashmedi обяви, че получил първата доза ваксина срещу коронавируса COVID-19, а следващата седмица ще му бъде инжектирана и втората. Музикантът коментира, че след това ще има над 95% имунитет към опасния вирус, което ще го направи много по-спокоен. Ashmedi има хронично респираторно заболяване, заради което е бил в списъка с най-нуждаещите се от ваксиниране.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 11.01.2021 10:12:00 отговори + 0 0
Дрън-дрън. Инжектирана му е първата доза и чака втората. Самият той го написа в страницата си. Трета май ще му дойде множко. Не съм чувал някоя от всичките ваксини да е тристепенна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 11.01.2021 10:26:28 + 0 0
В случая е точно така - получил е първата и очаква втората доза. Допуснали сме недоглеждане Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".