"Melodic Death Metal Night" в "The Black Lodge" на 2 февруари

31 яну 2017, 08:18 ч. 556 / 2 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В началото на февруари ще го раздадем малко по-мелодично. Е, няма да липсва и тежест все пак. Може би вече сте се досетили какво ви готвим. Точно така, melodic death metal. Една вечер, която не сме правили от доста време и в която има доста материал от цялото земно кълбо. Ще се насладим на най-изпипаните рифове и сола украсени с елементи, специфични за този поджанр. Insomnium, Arch Enemy, Be’lakor, Kalmah, Scar Symmetry, Into Eternity, Dominia и много други ще бъдат част от трите часа, които сме ви подготвили. Кой знае, може да се намери и някоя българска група измежду имената. Датата е 2-ри февруари, започваме в 21:00 ч. Входът е свободен, а в полунощ - традиционната ни томбола с награда.

 

още за:

The Black Lodge


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DEATH 31.01.2017 19:53:25 отговори + 5 1
По същата логика могат да пуснат DEATH и DARK TRANQUILLITY и всичко ще бъде предостатъчно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 31.01.2017 10:49:19 отговори + 3 2
Преспокойно могат да пуснат At The Gates, Carcass'93 и примерно третия Gorfest, и въобще да няма смисъл от която и да е друга група, още по-малко от гореизброените (първите Арк Енеми минават). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".