Мениджърът на Jimmy Page: "С LED ZEPPELIN е приключено"

8 яну 2009, 08:03 ч. 764 / 8 6
пред./следв.
Както често се случваше в последно време, всяко сведение или слух за евентуалне по-дълготрайно събиране на LED ZEPPELIN със или без вокалиста Robert Plant, бива опровергано. Сега мениджърът на китариста Jimmy Page - Peter Mensch отрече това, което бе разпространено преди ден по собствените му думи - че LED ZEPPELIN наистина ще направят турне и албум без Plant. Но докато това бе косвен извод от негово интервю за "BBC 6 Music", сега Mensch е пределно ясен и категоричен: "С LED ZEPPELIN е приключено! Ако не сте ги видели през 2007 г., сте изпуснали. Свършено е. Няма как да бъде по-ясно от това."


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.01.2009 12:04:43 отговори + 0 0
До колегата Анонимен - винаги ще има реюниъни. Всяка една група става динозавър все някога. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.01.2009 22:20:36 отговори + 0 0
следващото десетилетие ще е последното в което подобните рок динозаври ще могат изобщо да мислят за реюниъни и концерти....
ЖАЛКО - но времето е неумолимо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.01.2009 21:39:49 отговори + 0 0
Абсолютно е приключено - до следващия път, в който си променят мнението. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 8.01.2009 16:02:06 отговори + 0 0
абе спокоино могат да правят по един голем концерт през 2-3 години без да са на турне
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 8.01.2009 12:47:12 отговори + 0 0
Аз съм доволен от развитието на нещата. Важното е да не са жалка картинка като всички други стари пушки, които продължават да свирят с различен състав всяка година. Верно е - Led Zep са прекалено велики за това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


noQUARTERman 8.01.2009 11:25:53 отговори + 0 0
Така е правилно. Браво. Нека Металика и Ийгълс се излагат. Зепелин са прекалено големи за това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".