Мениджърът на Marilyn Manson от 25 години спира да работи с него

6 фев 2021, 06:35 ч. 1218 / 8 12
пред./следв.

   Дългогодишният мениджър на Marilyn MansonTony Ciulla, който работи с музиканта от 25 години, обяви, че прекратява отношенията си с него.

   Това се случва в същата седмица, в която бившата годеница на Manson Евън Рейчъл Уд отправи към него сериозни обвинения в тормоз и домашно насилие. Поне четири други бивши партньорки на шок-рокера потвърдиха свидетелствата на актрисата. Донякъде в негова защита се изказа единствено бившата му съпруга Dita Von Teese, която сподели, че нейните преживявания с Manson не съвпадат с тези на жените, обвиняващи го в насилие. Тя коментира, че се е развела заради изневяра и злоупотреба с наркотици. Бивши служители на певеца и хора като Trent Reznor и Wes Borland също заеха позиции срещу него. Певицата Phoebe Bridgers разказа, че е била голям фен на Manson, но след като при едно гостуване в къщата му той ѝ е обяснил, че има специална "стая за изнасилвания", е спряла да харесва творчеството му.

   Преди дни лейбълът "Loma Vista Recordings" също прекрати отношенията си с музиканта и направи изявление, че е решил да на работи повече със звездата. Manson отрече обвиненията, но бе изоставен и от агенцията за таланти "CAA", както и бе свален от екран от тв-шоутата "American Gods" и "Creepshow".

   Оказва се и че Евън Рейчъл Уд е свидетелствала и по-рано за изключително неприятните си преживявания, но без да разкрие мъжа, за когото е говорила. Това се е случило пред Сената на Калифорния, когато се е гласувало решение срокът на ограничения, свързани с домашното насилие, да бъде увеличен от три на пет години. Едва този понеделник актрисата посочи поименно Marilyn Manson и заяви, че е била тормозена от него - и физически, и психически с години.

 



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 7.02.2021 09:30:48 отговори + 0 0
Коментарът ми в 08:54:56 е до маке. Хубаво е, че е побликуван по- далече ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 7.02.2021 08:54:56 отговори + 3 5
Този сайт ми е интересен още от времето ,когато носеше друго име и теб те нямаше тук. Изразните ти средства и теб не коментирам повече- писах достатъчно. Не съм фенка на Мерилин- имам съвсем друг вкус за музика. Примерно Гери Мур- вчера се навършиха 10 години от смъртта му. А неговата музика казва много повече,отколкото може с думи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 7.02.2021 11:05:38 + 4 3
Хайде започнаха оправданията
Била на сайта от преди мене. И какво? Това какво значение има и какво повече ти дава?? Всичките вече десетки хора, които свидетелстват против Менсън са били с него много от преди тебе. Ама им оспорваш думите нали?
Сега пък и някакъв Гари Мур намеси.... Ти наясно ли си изобщо за какво се говори тука?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 7.02.2021 11:21:39 + 1 3
,,Някакъв ,,??? Тук е дайт за музика и се придържам към това. И щом не знаеш кой е Гари Мур можеш да пишеш за плетки и манджи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 7.02.2021 12:54:56 + 4 1
Не, аз бях дотук. Опитвам се да говоря по-простичко и давам ясно разбираеми примери. Трябват малко мозъчни клетки, за да разбере средноинтелигентен човек какво казвам. На тебе обаче ти трябват МНОГО повече. Съжалявам. Сега може да попиташ защо не казах веднага, че нямаш капацитет да ме разбереш, а няколко дни обяснявам. Еми такъв е животът. Някои неща се случват с дни закъснение, а други с години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 6.02.2021 17:01:34 отговори + 13 3
Хехе, мишките напускат потъващия кораб. Да вземе сега да се повтори ситуацията на Уайнстийн, дето купища хора го знаеха какъв е много преди да гръмне скандалът, обаче си мълчаха, докато им беше удобно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dude 6.02.2021 18:55:09 + 8 4
Феникс и Маке, мерси, бях почнал да губя надежда за читателите на този сайт... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 7.02.2021 00:16:04 + 5 4
Дюд, просто там където истерично пищят подмокрени фенки - разумните гласове трудно се чуват. Но ни има Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 6.02.2021 11:03:22 отговори + 9 8
Аз искам Ариел да дойде и да си изплаче мъката и тук
И да заклейми този Тони Циула или какъвто е там. Не го е срам! Защо преди да спре да работи с Менсън след 25 години не се е консултирал с Ариел. Да му обясни тя как стоят нещата и да го разубеди.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 6.02.2021 13:23:20 + 6 8
О-о-о, ти не си спал... Мога да те пратя някъде, но виждам,че идваш от там... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 7.02.2021 00:13:28 + 5 4
Това че не съм спал как го изчисли? Както каза, че Е.Р. Уд ползвала М.М. за трамплин, а после каза, че биографията й не те интересува
А любимият ти изрод вече е обвинен и в расизъм и нацизъм. Както и от един актьор мъж, че го тероризирал с години. Както и от една певица, че й снимал под полата с камера. To name a few. Не ме и интересуват всички, но ти ги следи и им отговаряй на всички както тук и бъди като Матросов пред бункера. И със сигурност няма да имаш време да спиш (както винаги - сама) и да го сънуваш.
Гледай сега него как ще го пратят на бунището на шоу бизнеса.
А представяш ли си аз къде мога да те пратя? Всъщност където и да те пратя ще е измъкване от мизерното ти битие
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RaDDo 6.02.2021 07:47:40 отговори + 14 8
Използва женски псевдоним и много сценичен грим...
- Много оригинално - беше казал преди години за него Алис Купър
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".