MERCYFUL FATE свирят новата песен "The Jackal of Salzburg" за първи път, вижте видео

4 юни 2022, 09:56 ч. 1009 / 7 2
пред./следв.

   Датската група с участието на King Diamond MERCYFUL FATE изнесе първия си концерт от 23 години насам на 2 юни в "Expo Plaza", Хановер, Германия като съпорт на VOLBEAT.

   Сетлистът на "Краля" и компания е включвал седем песни, сред които съвсем новото парче "The Jackal of Salzburg". По-долу може да гледате фен-видео от изпълнението на композицията. Както и да видите имената на останалите песни от гига на MERCYFUL FATE.

   Както знаете, очакваме групата и в България - на 22 юли в рамките на фестивала "Hills of Rock" в Пловдив.

   Сетлист на MERCYFUL FATE, 2.06.2022, Хановер, Германия:

01. The Oath
02. The Jackal Of Salzburg (new song; live debut)
03. A Corpse Without Soul
04. Curse Of The Pharaohs
05. Evil
06. A Dangerous Meeting
Бис:
07. Satan's Fall

 

 

King Diamond

още за:

Mercyful Fate


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 5.06.2022 22:22:08 отговори + 13 0
ТОЙ пред тези сухи фенове ли е направил дебют?! Тия, дето си приказват помежду си и после вяло пляскат, все едно почти нищо, СРАМОТА! От 37 години съм техен почитател. Заспивал съм всяка вечер със слушалки на ушите от един уокмен с тяхната музика. Те тогава имаха два албума. И въпреки, че съм бил на няколко концерта на King Diamond, и той лично ме е поздравявал от сцената, все пак сега е уникален скучай, дето не съм вярвал, че ще доживея, колкото и да се канеха, и обещаваха да направят реюниан на Mercyful Fate. Като дойтат тук, ще видят какво е респект и истински фенове, и как трябва да се уважи от публиката такава уникално-култова група. Просто нямам търпение да дочакам, направо след това и да умра, все едно съм доживял каквото и колкото трябва. Нямате представа какво изпитвам и как го чакам тоя момент!! Евала! РЕСПЕКТ!!!!! АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 5.06.2022 21:12:04 отговори + 9 0
ЛЕГЕНДА,КУЛТ,ЯВЛЕНИЕ...Все ще е малко като определение за таза УНИКАЛНА И НЕПОВТОРИМА БАНДА. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".