MESHUGGAH ще издадат концертно DVD

5 фев 2009, 07:50 ч. 282 / 3 4
пред./следв.
Барабанистът на MESHUGGAH Tomas Haake е разкрил в скорошно интервю за "The Hornet", че бандата планира да издаде концертно DVD в края на лятото или началото на есента. След това музикантите ще започнат работа и по нов албум, който може да се очаква по някое време през 2010 г.

още за:

MeshuggahTomas Haake


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


метала 5.02.2009 09:36:12 отговори + 0 0
уникална група!наистина,как може да бъдат пропуснати в награждаванията!?и доколкото знам това са хора,които се налага да работят и друго,а не се изхранват само от музика-парадокс!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2009 09:14:16 отговори + 0 0
ГОЛЕМИ!!! И явно неглижирани в родна Свенска. Като гледам на кого раздадоха награди............. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 5.02.2009 09:04:19 отговори + 0 0
Тия не са хора.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 5.02.2009 09:04:09 отговори + 0 0
MESHUGGAH на живо не може да се сравни с нищо друго! Уникални!
Бонус DVD-то към ремастерираната версия на "Nothing" е сред любимите ми концертни записи - идеално предава вихъра от настроения и емоции по време на сета им. Много любими! ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".