MESHUGGAH влязоха в студио

20 мар 2021, 10:01 ч. 598 / 7 2
пред./следв.

   Шведските екстремни метъли MESHUGGAH са отново в студио и започват/са започнали работа по следващия си дългосвирещ албум.

   Още през миналото лято групата съобщи, че през 2021-ва ще се състредоточи върху създаването на нова творба. Сега музикантите пуснаха в социалните мрежи снимка, от която се разбира, че са в студиото. Повече подробности на този етап липсват.

   Актуалният диск на MESHUGGAH "The Violent Sleep of Reason" излезе през 2016 г.

 

meshuggah

още за:

Meshuggah


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mariah Carey 22.03.2021 18:01:05 отговори + 1 0
Ще е интересно да чуем дали ще има някакво участие от страна на Пер Нилсен. Ако го вземат за постоянен член (без да гонят Фредрик, разбира се) съм сигурен, че ще разнообрази малко нещата и Мешуга ще извадят по-свеж албум. Последният беше малко муден, имам чувството, че пика им беше 2002-2008. Дано ни изненадат приятно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 20.03.2021 19:10:18 отговори + 2 0
Най-после. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".