Местят концерта на Gary Moore във Варна на 1 юли

5 юни 2006, 13:44 ч. 156 / 2 19
пред./следв.
Вече стана традиция голяма част от концертите на "Universum Entertainment" да претърпяват доста предварителни промени по отношение място на събитието, участващи групи и т. н. Очакваното с голям интерес гостуване на Gary Moore у нас е на път да постави рекорд в това отношение. То първо бе обявено за 24 юни в Стара Загора, след което към събитието бе прибавено и участие на DORO. Последва преместване на шоуто в София и отпадане на DORO, като на мястото на групата на легендарната вокалистка бяха обявени SILENT MADNESS. В момента в този вид концертът присъства на сайта на "Universum", както и в Eventim.bg, където е посочена и цена на билетите - 35 лв. Според днешния брой на варненския вестник "Черно море", обаче, Gary Moore ще свири не в София, а във Варна и то на 1 юли.
   Макар по традиция да завършваме подобни новини с "ще ви държим в течение на бъдещи подробности около това събитие", сега с неудоволствие трябва да напишем "ще се опитваме да ви държим в течение...". До "Monsters of Rock 2006" остават по-малко от два месеца, а единствената активност, която се забелязва около фестивала, е прибавянето на още и още групи в списъка с участници, болшинството от които ще свирят в пред- и следфестивалните дни, както и създаване на хаос в концертния живот у нас, предизвикан от непрестанните промени за другите концерти на "Universum" като горепосочената.
   Безспорно ни очаква горещо музикално лято, при което много хора ще се опитат да планират почивките си в съответствие с предстоящите интересни за тях концерти. На практика това става невъзможно при положение, че 70 процента от събитията претърпяват какви ли не предварителни промени.

   Представители на "Universum Entertainment" ще гостуват идната неделя във "Фрактура" по телевизия "ММ" - мястото, където хвърлиха истинска бомба през октомври миналата година, обещавайки и да "размахат пред камерата договорите" с групите-участници в "Monsters of Rock", когато те бъдат парафирани. В официалния форум на 'Про-Рок' е открита специална тема, в която благодарение на сътрудничеството си с Васко Катинчаров, предоставяме възможност на всеки да зададе въпрос към организаторите на "Monsters of Rock". Предстои да разберем какво ще се случи и какво ще гледаме - размахване на договори или опити за измъкване от неудобни въпроси.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (19)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.06.2006 13:05:25 отговори + 0 0
Kakvo po-hubavo ot rok koncert na Julaia v Varna? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2006 23:31:38 отговори + 0 0
kofti. Dobre, 4e 6te bada za july morning v Kavarna i niama da bia o6te pat. Ne sa hubavi tia raboti. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2006 18:37:31 отговори + 0 0
ko ma ibe Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2006 16:28:07 отговори + 0 0
************* egati ebavkata ne samo s publikata ami i s grupite Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2006 14:02:49 отговори + 0 0
Nedi ne se pravi, toi naistina e jivial prez celia si smislen jivot v chujbina, a e roden tuk Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.06.2006 13:47:22 отговори + 0 0
Nedko ********* i me drazni tova che se pravi che ne e Bulgarin Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

detritus 6.06.2006 13:01:47 отговори + 0 0
Ще пейстна каквото написах във форума на Про-Рок по повод въпросите към тия смешници универсум...
Май се получи положение "лъжливото овчарче", ако сте чували тази поучителна приказка. След толкова много промени (Гери Мур обиколи половин БГ, няма да се учудя, ако накрая го осъществи някой, който няма нищо общо с вас)аз лично, а и доста мои познати не вярват, че изобщо ще има МоК. Дори и да има на повечето групи не съм чувал дори имената, а имам претенции да съм рок фен и меломан, така че май се получава Монстърс оф лъжи и измами! Да не говорим, че досега организацията на такова голямо събитие трябваше да е в доста по-напреднал стадий от възприетата от вас тактика: променяне на информацията на всеки три дни. Чак на толкова загубени ли ви изглеждат почититателите на твърдата музика?!?!
Та въпроса ми е следния: Вие сте не особенно ловки мошеници, който ще вземат парите и ще бягат, или сте просто некадърни да направите нещо толкова голямо, което иска наистина способни хора, много добра организация и много, ама наистина много пари??? След всичко, което показахте досега мисля, че други варианти не останаха...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LES PAUL 6.06.2006 09:56:42 отговори + 0 0
Дано след всички тия бъркочи GARY да кацне във Варна.Понеже нали се сещате от къде съм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joey Tempest 6.06.2006 09:01:01 отговори + 0 0
Не забравяйте ,че Недялко (т.нар. Неди) е българче! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nikki 5.06.2006 22:33:28 отговори + 0 0
А тоя ***** Неди нали оплюваше другите промоутъри, а са тои сам си се надена и то за пореден път, дано не става и по-зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


??? 5.06.2006 17:14:39 отговори + 0 0
Рок сагата продължава...

Концерт на 30.06.2006 г.

"АХАТ", "Контрол", "Натиск", "Легион" и Рони Джеймс Дио

Начало - 20 ч.
Място - Стадион "Калиакра" Каварна
Цена на билета - 25 лв.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пешо 5.06.2006 17:00:17 отговори + 0 0
МАЙКОООО ЕБАХТИ И БЕЗПОРЯДАКА,ЕБАХТИ И НЕМАРЛИВОСТА!!! Нерде Багдат нерде ти София.Ебахти и ХАОСА ебахти и чудото. /:=((((((((((((( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

varna 5.06.2006 16:55:11 отговори + 0 0
На сайта на www.eventim.bg мястото вече е сменено на Варна - Gary Moore & Silent Madness Варна 01.07.2006 19:00 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2006 16:31:33 отговори + 0 0
Пък на сайта на Гари Мур - Стара Загора, "near Sofia"
Кашата е пълна!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 5.06.2006 16:21:27 отговори + 0 0
що се отнася до Whitesnake - на сайт-а им още пише Град - София ... място - To be Announced ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.06.2006 15:34:05 отговори + 0 0
За концерта на Дио скоро ще има билети - повече инфо на сайта на Каварна www.kavarna.bg. Организаторът е Жокер Медиа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВЛАДО. 5.06.2006 15:18:38 отговори + 0 0
Mмммм колко зловещо ми звучи това! "НЯМАМЕ ВСЕ ОЩЕ НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ,А ДАТИТЕ НАБЛИЖАВАТ".Направо ужааааас,нямам думи.Тука няма ли някой,който да каже,какво става бе хора.То е всичко абсолютен хаос и дисхармония. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BGFAN 5.06.2006 14:53:15 отговори + 0 0
Първи юли е събота и на повечето фенове няма да им е нужна отпуска, но не може да се каже същото за другите концерти, които очакваме - на Дио на 30 юни и Уайтснейк на 25 юли в Каварна - за тях нямаме все още никаква официална информация, а датите наближават... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BG-REALITY: 5.06.2006 14:21:31 отговори + 0 0
В такъв случай как да им повярваме напълно на тези господа,който организират концертите и предстоящите LIVE-събития в BG!!! Сякаш човек,като чете горе цялосната информация придобива най-напред онова вътрешно впечатление,че се сблъсква с хора,който нямат,поне малко принцип и морал,който днес на много хора липсва в бедна и изтрадала България.Както беше казал някога един мъдар философ в една своя сентенцйя:"ОБЕЩАНИЯ И ПАК ОБЕЩАНИЯ,ТОВА Е НАЙ-ЖЕСТОКИЯ ВИД САДИЗЪМ"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".