Метъл бар "The Black Lodge" става на три години

8 ное 2011, 09:01 ч. 374 / 1 5
пред./следв.
Метъл бар "The Black Lodge", София става на три години. "Това естествено е повод за празнуване! И напиване!", казват от заведението. И продължават - "Всичко започна от любовта ни към музиката, слабостта ни към купони и желанието да направим едно по-разлчно място, където всички метъл фенове да се чувстват у дома. Това обаче нямаше да се случи без вашата подкрепата. Затова каним всички вас, които се чувствате съпричастни на идеята на 11 ноември (петък) да отбележим подобаващо и заедно това събитие, както много други през последните 3 години – с як и всепомитащ купон до зори. А всички знаете, че ние го правим! Както винаги ще има игри, изненади и почерпки. Начало 21:00 ч и вход свободен".
Три години метъл бар 'The Black Lodge'

още за:

The Black Lodge


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


полезна критика 16.11.2011 00:29:42 отговори + 0 0
Вкарайте пари в изсмукващата цигарен дим инсталация и боядисайте стените розови Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бивш Персонал.. 10.11.2011 18:16:43 отговори + 0 0
хахахаха..време му е да се затваря.Мишки сте бе Ей..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 9.11.2011 18:47:56 отговори + 0 0
Това място така и не успя да ме грабне. Липсва му атмосфера... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gorgorota 8.11.2011 17:30:18 отговори + 0 0
забавен си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 8.11.2011 11:45:48 отговори + 0 0
Фрактура, Блек Лодж и Катехизис - 3те Стълба на БГ екстремен живот! Здраве и наздраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".