"Metal Blade Records" подписаха за дистрибуция със "Sony"

7 сеп 2009, 22:00 ч. 192 / 5 4
пред./следв.
След като взеха под крилото си фалиралите "SPV Records", спасявайки по този начин лейбъла, на "Sony Music Entertainment Germany GmbH" явно им е харесало да се занимават с метъл. Мейджър компанията е подписала договор за дистрибуция на "Metal Blade Records" в Германия и Австрия, който влиза в сила незабавно. Цялата продукция на "Metal Blade" в тези две държави ще се разпространява от "Sony".
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.09.2009 14:02:57 отговори + 0 0
И ти ли си за 5лв? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tommy_Motolla 8.09.2009 10:31:27 отговори + 0 0
Спомнете си кво се случи, когято Сенчъри Мидия минаха под крилото на мейджър - цените на дисковете им скочи (преди това Уизърд ги шиткаха по 20-22 кинта, ся вървят по 29). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2009 08:30:19 отговори + 0 0
Наследява задължения и права без да са подписали?
муха-ха-ха
че да ги наследим азе
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.09.2009 22:39:30 отговори + 0 0
Нищо не е подписала!Наследява задължения и права.Потвърждават,че ще ползват правата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".