METAL CHURCH приканват фенове да нарисуват обложката на новия им албум

28 фев 2008, 00:06 ч. 129 / 4 2
пред./следв.
METAL CHURCH разпространиха съобщение, в което се казва, че с удоволствие ще приемат обложка за новия си албум, която е дело на фен на бандата. Ако някой предложи подходящо изображение, името му ще бъде отбелязано на диска, чието работно заглавие е "This Present Wasteland". Предложения за артуърка могат да се изпращат на This_Present_Wasteland @yahoo.com.

още за:

Metal Church


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ronnie 29.02.2008 20:01:57 отговори + 0 0
Лошо няма. Въпреки че Megadeth като обявиха конкурс за "фейслифт" на Вик за обложката на последния албум поне дадоха китари на пичовете с най-добрите предложения. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 28.02.2008 11:18:35 отговори + 0 0
Мдаа.. безплатен арт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".