Метъл кралицата Doro гостува за втори път в Каварна

2 юни 2013, 22:09 ч. 429 / 12 3
пред./следв.
С напредването на вечерта и падането на мрака дойде време немската Метъл кралица Doro Pesch да се представи отново на фестивала в Каварна, преди големите хедлайнъри на събитието DEEP PURPLE да сложат край на осмото издание на "Kavarna Rock". Както знаете, утре, 3 юни, рок динозаврите ще свирят и в Пловдив по повод 100-годишнината на ФК "Ботев". "Metal Katehizis" ще проследи отблизо и двата концерта. Преди това, ето няколко първи фотоса на DORO:





Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 4.06.2013 18:17:04 отговори + 0 0
Doro е мъж! Ето за това я обичам- ЗАЩОТО ПЕЕ КАТО МЪЖ и е страхотна мадама! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ShadeHuntress 4.06.2013 14:54:37 отговори + 0 0
Подкрепям предния коментар... аз се съдрах да крещя, скандирам и пея, докато хора около мен се обръщаха стъписано да видят кой дебил вика... е нямам думи... с още няколко приятели викахме с надеждата покрай нас хората да се заразят да викат, но уви... масово гледаха все едно са на концерт на Лили Иванова в зала 1... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

\m/ 4.06.2013 11:25:50 отговори + 0 0
Доро направи страхотен концерт, но искам да спомена че по-смотана публика не бях виждал. Може да бяха 3-4 пъти повече от миналата година, но по-добре да си бяха останали да си чоплят семки пред телевизора вкъщи. За първи път на концерт в България ме е срам от публиката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".