Метъл музиката е с най-лоялни слушатели в "Spotify"

4 юни 2015, 14:25 ч. 1420 / 8 6
пред./следв.

   Най-използваната онлайн услуга за слушане на музика към момента - "Spotify" - публикува изследване върху потребителите си, показващо кои от тях са най-лоялни. По-точно - хората, който най-често слушат отново и отново музика от един и същ жанр, вместо да сменят предпочитанията си. На второ място е "поп"/популярният жанр, а на първо - естествено - метълът. Той води пред попа с 0,25 пункта, а най-слушаните банди са: METALLICA, SLAYER, JUDAS PRIEST, IRON MAIDEN, SEPULTURA, PANTERA, CRADLE OF FILTH и ANTHRAX.

   И статистиката го показва - Heavy Metal is the Law! На следващите места в класацията са фолка, кънтрито, класическият рок, хип-хопът и др. 

 

още за:

Spotify


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Марио 5.06.2015 04:31:20 отговори + 7 0
Ако направят такова проучване в България, то на първо място ще бъде чалгата, а на второ "рапът" (Дриско, 100 Кила...) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 5.06.2015 14:46:43 + 3 0
Мммдаа, наскоро имаше подобен концерт в Армеец. Даваха го по бтв. Гооооляям кич, но залата се пръскаше. Изтърпях 1 мин. само за да видя що за хора ходят на такива мероприятия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дървен философ 4.06.2015 20:32:14 отговори + 23 0
Трябва да се отбележи, че причините за лоялността на метълягите и на поп-фенчетата към съответния жанр са фундаментално различни. Ние сме лоялни към музиката си, защото за нас тя е повече от просто музика, тя обикновено има дълбоко значение за нас по една или друга причина. Те са "лоялни" към музиката си защото: а) всички около тях това слушат (демек модерно е нали); б) тя се спами отвсякъде (следователно им е позната и не им се налага сами да си я откриват); в) "жанра поп" и без това е понятие разтеглено почти до безкрай; г, д, е, ж, з, и пр.) по ред други причини, нямащи нищо общо с мисловна дейност или любов към самата музика. Дааа, много високомерно звучи, но аз така разбирам нещата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanic psycho 666 4.06.2015 14:43:32 отговори + 5 2
Винаги така и пълен напред!
Само дето го направиха платен гадовете...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deadpool vs Carnage 4.06.2015 14:58:43 + 4 1
Информирай се малко преди да говориш ползвам Spotify откакто се появи в Българияи мога да те уверя,че не е ставал платен никога направиха го по гаден на вид предпочитам стария Spotify. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanic psycho 666 5.06.2015 11:16:33 + 1 0
На таблета миже ок, ма на скоро си го свалих на телефона има ограничение някакво. Можеш либда ми кажеш някоя свободна версия? Благодаря предварително.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".