Метъли и пънкари в Мексико нападат "емота", трима ранени, 28 арестувани

13 мар 2008, 06:56 ч. 260 / 3 38
пред./следв.
На 7 март няколкостотин метъл фенове и "скейт пънкари" в Керетаро са се събрали, за да нападнат група "емота" ("имота"), които често са се събирали на едно и също място в центъра на града. Трима души са ранени, а 28 - арестувани, от които 25 са непълнолетни. Ето и кадри на мексиканската телевизия от анти-емо насилието:



още за:

Mexico
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (38)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ддз 23.03.2008 14:41:14 отговори + 0 0
ае кфото и да говорим Емо SuX отсякаде баси чумата е това Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 15.03.2008 14:54:34 отговори + 0 0
>hahah - 2008-03-15 02:07:44
>аз па си мислех че емо и метъл е едно и също

ако слагаш на равна нога Slayer и Токио Хотел (все тая как се пише последното), значи имаш доста голям проблем в ушите..вероятно е нечий уй DD
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hahah 15.03.2008 02:07:44 отговори + 0 0
аз па си мислех че емо и метъл е едно и също Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фреди 15.03.2008 00:19:10 отговори + 0 0
да живее метъла,а дразнещите педерастки емота да мрат;само така !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grishata 14.03.2008 18:07:55 отговори + 0 0
Кубинки+камуфлаж+черна тениска+верига=МЕТЪЛ
МЕТЪЛ+емо=ГАЗЕНЬЕ
В крайна сметка: един доволен МЕТЪЛ!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sodom 14.03.2008 17:39:18 отговори + 0 0
некой спомена, че емото и пънка имали нещо общо - ахахахаххааххаахахахахах!!!! това, което ти си мислиш, че е пънк съвсем не е!!! пънка, младеж е '70 музика.
и аз съм на мнение, че трябва да се игнорира боклука до тогава, докато не предизвиква проблеми. имам предвид тъпите чалгари, които като са повече и видят някой метъл се правят на много отворени...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Necropedophile 14.03.2008 15:31:42 отговори + 0 0
Да, тва си е доста тъпо да нападнеш група безпомощни объркани младежи само щото не са като тебе.Аз също не харесвам емотата, но да тръгна да ги бия...малко ли мангали, турци и сякви други паразити има за трепане?Не, че с един бой ще стане нещо, просто си изкарваш гнева.Но поне ме успохоява факта, че тва не е станало в България, щото тия глупости са типични точно за нашата страна, на кво ли не се делим вече?футбол, политика, музика..А тоя анонимко по-долу дето спомена, че скинарите били най-долната измет?!? Надявам се да се върне тука да го попитам защо мисли, че е така ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 14.03.2008 02:28:19 отговори + 0 0
PM, по пътя на твоята логика, какво мислиш за субкултурата на наркоманите, суб-хахахха на чалгата или субкултурата на секти като мормони, евангелисти и прочие? щото то нали, таковата, всеки сам си решава... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

White Power 14.03.2008 00:49:48 отговори + 0 0
Де е са бялата лавина да помете всичко на куп! 88 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 14.03.2008 00:41:33 отговори + 0 0
Къде видяхте метъли, емота и пънкари в това видео? Аз видях само мангали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


PM 14.03.2008 00:00:42 отговори + 0 0
\/Наистина ли сте толкова сляпи - НЯМА РАЗЛИКА всяка новоизлюпена субкултура е първоначално мразена - метъл и пънк включително. Преди години метълите са пребивали пънкарите, сега се обединяват срещо емота ... а всички са деца. И всики минават през такъв етап от живота си, че имат нужда да се причисляват към определена култура - това ги прави по-самоуверени, щастливи, чувстват, че принадлежат към нещо. което е по-голямо от тях. А каква е разликата между отделните култура? То почти няма. Дрехите, които някой носи или не са резултат на личен избор. За някои е по-лесно да вървят по модата или да се водят по културата, която са си избрали. Това, обаче важи за ВСИЧКИ субкултури -метъли, пънкове, чалгари. Ако съответният индивид има достатъчно ниско самочувствие и достатъчно силно желание за себеутвърждение, ще следва стила на дрехи и прическа на групичката, към която иска да се вписва. Това е продиктувано от комплекси за малоценност, твърде ясно изразени в тийн възрастта. Както метълите могат да ходят в черно и с тениски на банди, така и емотата могат да ходят ... хм в черно и с тениски на банди. о0 Някои тук ще кажат, че разликата е в бандите на тениските. Съжалявам, но трябва да имаш сериозни проблеми, че да тръгнеш да биеш някого, защото не слушате еднаква музика. В такъв случай ще ви се наложи да убиете по-голямата част от света, включително родителите си, приятелите ви от детинство и най-вече, самия себе си в миналото или бъдещето. Защото музикалният вкус се променя! Интересно ми е, колко от вас, хейтъри, са слушали емо музика... колкото и да не съм фенка, ще призная, че още преди да разбера, че има такова нещо като "емо" съм си слушала емо музика, харесвала ми е, даже ми е била "хард". Сега за поведението им - 1) това, че се режат (което даже не го правят всички) си е изцяло техен проблем. Не знам за случай, в който някой да пречи на някого като се реже... 2) самоубийството си е стар проблем на тази възраст (давам пример с Петя Дубарова - страхотна българска поетеса, за по-награмотните от вас, която слага сама край на живота си, струва ми се на 17 годишна възраст)- глупаво, гадно, безумно е да се превръща в мода, но - това какво ви засяга вас? 3) Все едно вие не сте били депресирани - емотата просто са превърнали в това мода - ами хубаво, лек им път...

Извода: Емотата не са направили нищо на никого, освен да бъдат във възрастта, в която са. Ако наистина сте по-добри от тях, ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТЯХ? Тъжната истина е, че на хората им е трудно да приемат различни от тях, още по-малко когато имат нужда да се доказват. В крайна сметка това са деца - те тепърва ще се променят, ще сменят стила си и субкултурата си. Но чрез насилие вие само насаждате омраза в тяхните сърца... според вас как се създават серийните убийци :Р

Истинският извод: Омразата не води до никъде. / peace

Пост Скриптум: моля, без лични нападки - опитвам се да водя цивилизована дискусия, би ми било интересно да чуя чуждите интелигентни аргументи И преди да сте ме попитали - не се считам за част от която и да е субкултура - могат да се намерят признаци на поп, емо, рок, метъл, пънк, чалга, техно, хаус, ретро (ако има такава), рап, ска и тн...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Emotional 13.03.2008 21:41:31 отговори + 0 0
Емо съм! Не ме е страх , не ме е срам и няма да ме бъде страх или срам да го казвам! Това, което са направили тея кретени е брутално, плашещо и нечовешко...няма абсолютно никакъв смисъл т това.
Подкрепям "Анонимен" напълно.
"само пълен кретен може да участва или да подкрепя дори и просто с тъпи коментари подобна глупост... много се надявам в мексиканския участък куките да са ги изкъртили от бой тия "метъли" и "пънкари" "
и аз се надявам . Жалкото е , че е имало и пънкари ... емо стила и цялата култура произлиза от тяхната ... много са близко както по музика , така и по стил на обличане. Жалко е , че има такова насилие по света... мен също на няколко пъти са ме малтретирали заради това , че съм емо ама не съм се отказал и се справям . Оправям си проблемите и продължавам напред. Това, че мислят всички емота за гейове и си мислят , че постоянно си режат вените... изключително грешно!!! Не знам кой ви я пусна тая муха в главите ... Някой си чуждестранен колега решил да си клчцне ръцете и айде всички да го направим за да сме истински. Еми на всички които го правят тва и за всички, които си мислите че това е при абсолютно всички емота мога само да ви кажа: ДА ВИ ГО НАЧУКАМ! 70% от нас не са гейове и не се режат! Останалите са сдухари! Това мога да кажа аз ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 13.03.2008 21:22:51 отговори + 0 0
bla, bla, bla ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.03.2008 21:21:21 отговори + 0 0
само пълен кретен може да участва или да подкрепя дори и просто с тъпи коментари подобна глупост... много се надявам в мексиканския участък куките да са ги изкъртили от бой тия "метъли" и "пънкари", които си нямат друга работа, та се занимават със заблудени деца...

и само да отбележа, че емо-тата адски много ме дразнят... просто това да тръгнеш да ги биеш е най-тъпото и безмислено нещо, което може да направиш... от една страна е тъпо чисто по човешки, а от друга е тъпо, защото така само ще ги накараш да се сплотят и организират и сега сигурно ще има и случаи, в които някой метъли или пънкари ще си го отнасят доста грубо от емотата, стига да им падне сгоден случай... иначе според мен това да тръгнеш да правиш подобна простотия те сваля до най-ниските нива измет като скинари и тем подобни...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rodd1ck 13.03.2008 17:52:12 отговори + 0 0
Метъли, пънкари.. никой никога не е твърдял, че имат особено акъл в главите.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Rainbow Demon 13.03.2008 16:50:49 отговори + 0 0
Само човек, който си няма абсолютно никаква идея какво е рокендрол и зад какво стои той, може да тръгне прави такива селении.

Абсолютен срам е че повечето от по-долните мнения са пуснати във този сайт. Срам ме е, и че като ме видият с фанелка на някоя група хората ме асоциират с такива като вас.

White collared conservative flashing down the street,

Pointing their plastic finger at me.
They're hoping soon my kind will drop and die,
But I'm gonna wave my freak flag high, high.

Едно от нещата които непонасям са емотата, ама още повече непонасям идиоти които се представят за металисти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mури 13.03.2008 16:39:36 отговори + 0 0
бравос! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

{}{}{}em0_kiD{}{}{} 13.03.2008 16:24:17 отговори + 0 0
Тапи метали... Ке ви издерем очите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 13.03.2008 15:18:42 отговори + 0 0
мразим емовци ама за да е честно трее да са поне три гейчета VS един металист ... иначе гейчетата са мъртви доста Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.03.2008 13:03:17 отговори + 0 0
бий, бий, бий дъ имо кид!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


M-1612 13.03.2008 12:24:32 отговори + 0 0
everyone hates an emo kid !!
за съжаление в БГ нема кой да го даде тоя бой а и тук вече бъка от тях. предлагам иначе не побой а насилствено остригване нула номер, терапия с топла бира в мръсна чаша и поучителен филм на тема "колко са жалки хипитата". мисля че е добро решение. с повечко късмет и с майката до 5-6 години няма да ги има вече
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 13.03.2008 12:23:36 отговори + 0 0
изяжте ги тия емовци!! хомоси некви ):> Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.03.2008 11:59:40 отговори + 0 0
тъпотия...не че емото не е тъпотия и гейщина, ама за чий да ги трепеш? какво постигаш? или просто избиваш собствените си комплекси с агресия в стил "на умряло куче нож да вадиш"
оставете ги да се режат-това си е техен проблем
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ван Гог 13.03.2008 11:19:12 отговори + 0 0
ШШШ уе ЕЙ! преки такива! Азкат съм нервен си реЖа някое ушо или си чупя електрически крушки в челото навместо яйца, после докат си извада стъкълцата от чутурата и се погледам 20-тина минути кървясъл в огледалото и сичко е ок.. ТЪПО ЗВУЧИ А.. еми да се насилие нали? Както е и тъпо почни сичко дет изпражняват мозъците ви.. СтегнетЕ се и овладейте първо личните си бесове па после раздавйте правосъдие на некви олигофренчета заблудени! (НЕ ЧЕ НЕ СА ТАКИВА) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.03.2008 10:37:30 отговори + 0 0
Не за чест, не за да се опитвам да ги поправя.
Бих ги бил е така - щото ме дразнят и да си изкарам негативните емоции.
То е като да набиеш, кучето, детето, жената *ROFL*
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 13.03.2008 10:26:06 отговори + 0 0
Идиоти, няма никва чест в тва да биеш некви дрисльовци.
Дано ми дойде акъла като порастнат и спрат да друсат като невидели.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Row 13.03.2008 09:56:01 отговори + 0 0
Вече се чудиме по какво да се различаваме. Като не става да се делим на блондини и брюнети - делим се на сресани и несресани. Пълна гнусотия!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 13.03.2008 09:46:13 отговори + 0 0
С бой нищо няма да се постигне.Трябва да им дойде акъла,сами да осъзнаят колко са сбъркани.
И не е ли малко идиотско да се съберат "няколкостотин" срещу някаква си групичка неориентирани тийнове?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 13.03.2008 09:36:43 отговори + 0 0
Дайте първо да изчистим България от другата сган (няма да спомена конкретно, защото ще прозвучи расистки), пък тогава да се занимаваме с дреболиите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 13.03.2008 09:36:42 отговори + 0 0
Последния Анонимчо нещо се опитваш да ми кажеш ли? Ае не мога да разбера как станахте толкова отворени зад клавиетурките бе. Защо не ми кажеш каквото имаш да ми казваш в лицето. Давам ти първата възможност на WASP в Ловеч. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Някоя си 13.03.2008 09:05:29 отговори + 0 0
Ей ей , по-спокойно... хората на тая възраст така се различават и идентифицират. Така както едни са "метъли", други са "емота" трети "рапъри" и т.н.
Излишна е тая агресия ... оставяйте хората да се спасяват както могат. По тая логика дайте като не ни изнася ,че примерно! имало някаква групичка с тениски на Blind Guiardian да ги пречукаме.
Всичко е въпрос на избор на дадения човек. Просто игнорирайте тея, които ви пречат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.03.2008 08:55:07 отговори + 0 0
ти пък - как ги различаваш????
или - НЕ ГИ РАЗЛИЧАВАШ!

няма значение - момиче момче - при всяко положение Blackiel е***

:РРРРР
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 13.03.2008 08:50:01 отговори + 0 0
Kill with power...Die, Die.
Е ама емо девойките са симпатични, поне за мен де.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sandman 13.03.2008 08:29:56 отговори + 0 0
ЕМО - Ептен Мухлясало Олигофренче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 13.03.2008 08:25:09 отговори + 0 0
Бийте тъпите емотаааааааааааааааааааа......д***а тяхната мама...верну дано сега им дойде акъла...де се събират софийските емота да повторим това от клиповете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


feersum 13.03.2008 08:20:55 отговори + 0 0
Вие нищо не разбирате! Много сте лоши! Ние сме толкова тру! Сега ще се обидя, ще седна в ъгъла и ще си гриза ноктите. Имам предвид, лака по тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.03.2008 07:25:31 отговори + 0 0
Първо мъкии да го подстрижеш
Послее грижи и да го срешиш
и като не може да се разберее -
Удряй с лопататаа където сварииш!
Бий! Бий! Бий the emo kid!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dead_cell 13.03.2008 07:11:33 отговори + 0 0
Малко бой няма да им навреди. Може пък и да им дойде акъла и да не се занимават с глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".