METALLICA и KISS ще свирят по 2 часа в България

24 фев 2008, 23:57 ч. 393 / 5 10
пред./следв.
Тази вечер, 24 февруари 2008 г., в предаването "Фрактура" по телевизия "ММ" гост на Васко Катинчаров бе Петър Петров - шеф на "Balkan Entertainment Company" - агенцията, която кани у нас тази година METALLICA и KISS. Най-интересните въпроси, на които до сега нямаше официален отговор бяха - колко време ще свирят легендарните банди в България, както и кои групи, евентуално, ще бъдат подгряващи на шоутата. Стана ясно, че и двете групи ще изпълнят сет от минимум 2 часа. Възможни са и продължения след това, но те ще се решат на момента в зависимост от настроението на музикантите, приемът и реакциите на публиката.
   Съпорт бандите - в реда на нещата би било всеки от гостите да си доведе предгрупа от чужбина, която е с него на част или цялото му турне. На този етап, такива нито от страна на KISS, нито от страна на METALLICA за родината ни не са заявени. Така че - няма яснота кой ще подгрява двете именити банди у нас. Но със сигурност съпорт ще има.
   Съдейки от подобните новини в последните години, а и от предишното гостуване на METALLICA в България, можем да предположим, че те ще обявят свой съпорт за съотвенната част от турнето си по-късно. Що се отнася до KISS - те не са имали турне в последните няколко години, но все пак величината им би предположила собствен съпорт.
   Така или иначе, тези неща ще станат ясни, когато му дойдве времето, а и подгряващшите изпълнители съвсем не са най-важното в случая.
   Същественото е - KISS ще свирят на 16 май на стадион "Академик" в София, а METALLICA - на 25 юли на националния стадион "Васил Левски". Концертите са потвърдени от "Balkan Entertainment Company" от наша страна и от официалните сайтове на двете групи. Остава ни само да се готвим за предстоящите грандиозни събития.


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


redordead 26.02.2008 10:01:39 отговори + 0 0
билетите не са свършили, ти откъде си пазаруваш билети пич? влез в германос или пикадили, ако си то софия на графа има 2 книжарници в които се продават, до кристал в магазин дюкян меломан, в очз - има поне 50 каси в софия, просто влез в сайта на евентим и виж там, а освен това може да си поръчаш билет и онлайн и да ти го донесат у вас... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

master_of_puppets 25.02.2008 23:47:36 отговори + 0 0
Анонимех, свършиха преди 4 дена! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 25.02.2008 23:32:18 отговори + 0 0
Пробвай от супермаркети "Пикадили" и магазините на Германос,ако не си... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2008 22:58:06 отговори + 0 0
А откъде си взимате билети? Аз 4 пъти досега съм опитвал в рамките на вече почти десет дни на различни места и всеки път е безуспешно - я нямали бланки, я някоя друга простотия. Организацията е повече от нулева, дано на самите концерти не е такава. Досега никога не ми се е случвало да ходя 4 пъти за билет за какъвто и да било концерт и да не мога да си купя. То и два пъти не ми се е случвало досега.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 25.02.2008 15:48:37 отговори + 0 0
Хахах! И аз си купих днес билетче за Металица!!!
m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Pusciferian 25.02.2008 15:10:14 отговори + 0 0
билета за Металика е в мен - сега да мога и да се оправя със почивките си за тогава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bruce666 25.02.2008 12:43:02 отговори + 0 0
Браво, дано оспея да ида на KISS. 2 часа екстра!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mogul 25.02.2008 10:56:16 отговори + 0 0
Интересува ме дали на концерта на КИС ще може да се снима с фотоапарат? На предишното им турне в Европа беше разрешено!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 25.02.2008 10:50:44 отговори + 0 0
Дам, на 25 Юли си взимаме отпуска и цял ден METALLICA Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 25.02.2008 10:40:12 отговори + 0 0
Да,и вратите на стадиона,на Металика,отварят в 3 часа следобяд... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".