METALLICA искат 2,1 млн. долара, за да свирят в Пловдив?

1 окт 2018, 14:45 ч. 23717 / 20 68
пред./следв.

   С днешна дата на новинарския сайт Trafficnews.bg може да бъде прочетена следната новина:

Metallica искат $2,1 млн., за да дойдат в Пловдив! Има шанс за концерт през 2019-а

София Мюзик Ентърпрайс преговарят с емблематичната група за идването им под тепетата

Автор: Благовест Андонов

2,1 млн. долара искат Metallica, за да направят концерта си в Пловдив през 2019 година, като част от Европейското си турне. Кметът Иван Тотев потвърди, че София Мюзик Ентърпрайс преговарят с импресариото на групата.

Освен хонорара на групата, засега проблем е и логистиката, тъй като почти всички градове за Европейското им турне вече са ясни. Все пак има шанс концертът да се случи още през 2019-а година.

„Има период от две седмици, когато все още няма официално насрочени събития. Евентуално може да се поберем в един от тези дни. Ясно е обаче, че концертът няма да е част от Hills of rock, който е през юни”, каза кметът.

„Дупката” на легендарната траш метъл група е между 21 юли и 14 август. На 21 е концертът им е на Лужники в Москва, а на 14 август е в Букурещ.

Ако все пак се стигне до благоприятен развой на преговорите, концертът в Пловдив, най-вероятно ще е на изпразнената Гребна база. По предварителни данни тя може да побере до 70 000 души.

 

още за:

Metallica


Коментари   (68)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дими 6.08.2019 10:54:19 отговори + 0 0
По Металика се запалих през 90 те и тогава им бях голям фен. Гледах ги и трите пъти в България. Правят силни концерти, не може, да им се отрече. С времето почнах да гледам по-трезво на нещата. Няма как ентусиазмът им да е същият, какъвто е бил през 80 те. Тази група се променя необратимо след грандиозния успех на Черния албум през 1991 г., с който постигат всичко, каквото може в музикалния бизнес. Веднъж усетили вкуса на големите пари, те вече са други хора и бунтарството и гневът се заменат с прагматизъм и стратегия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цезар 9.10.2018 01:59:49 отговори + 9 21
Към днешна дата Metallica са просто печалбари, лежащи на стари лаври. Хората, които ги защитават в коментарите отдолу, вероятно в мнозинството си са или още пламенни юноши, или възприемат фенството като безкрайно идолизиране, без да се отчитат някои факти.
Още в началото на века съдиха Napster, вече милионери.
Издадоха редица тъпи албуми с комерсиална цел.
Видимо не им пука за ъндърграунда и сцената, от която тръгват. Изживяват се като звезди.
Лично за мен отдавна са пример единствено за материализъм, но не и за отношение към публиката, музиката или сцената.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 9.10.2018 10:11:18 + 15 5
1. днешно време групите не печелят от дискове и албуми , а от турнета . Цената се определя от пазара , щом 25 дати се разпродадоха на тези скъпи цени за 1-2 дни , значи всичко е точно. Плюс това такава огромна сцена като на сегашното турне, не е като да опънеш един винил с логото на бандата. Rolling Stones и AC DC , искат двойни и тройни хонорари на тези.
2. Ако не им пукаше за ъндърграунда , щяха ли да канят никому непознати съпорт банди, както навремето беше Гожира , после Гоуст , Клевертак , Бокаса или тем подобни аматьори, които после изгряват.
3. Относно отношението им към публиката - до ден днешен групата прави безплатен meet n greet (вече има и платен, но с много есктри) , организират безплатни томболи за snake pit / be on stage , турне by request , което феновете сами избираха сетлиста и тем подобни шокаритети , която НИКОЯ друга банда не прави за хард феновете си.
Обаче едно си металиста знае , едно си бае . Все да нахейти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 9.10.2018 10:16:26 + 11 4
забравих да добавя че прави и редовни безплатни концерти в малки зали , дори барове , за членовете на фенклуба (избрани с томбола) , понеже нямат отношение към феновете си. 2008-ма направиха 2 концерта в огромни зали в Берлин и О2 Арена в Лондон на цени от 1-2 евро, като част от промоцията на новото тогава турне и новия албум . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аврам бакалина 9.10.2018 10:25:48 + 9 2
Всяка година правят и благотворителни концерти за различни каузи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 9.10.2018 19:16:42 + 3 4
Цункайте ги отзад. Колко ще платите за това удоволствие? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 4.10.2018 22:59:30 отговори + 3 14
Всеки си прави сметката казвате, ама като гледате интервюта с Металика, те говорят за идеали, за честност, за принципи. Джеймс в Гитар Сентър ми обяснява колко свит, скромен и беден бил като младеж, колко е сега подобен, как било най- важно да участваш в концерти, като си млада група - дори без пари.....
https://www.youtube.com/watch?v=1Eq9RVKT9XQ
Пълни тъпотии. После се оказва, че са само за пари. Добре, аз питам.... Джеймс, бате, какво ще стане ако на всеки пет концерта за много пари, правите един скапан концерт за нормално пари или дори за феновете. Какво ще ви стане . Ясно е, че сте се престрували на някакви принципни метали- вие сега сте бизнеспродукт. Аз съм ви гледал достатъчно, ще ви пропусна, но има хора, които не са....Аз бех ученик когато излезе Мастъра, на мен сте ми дошли до гуша. Джеймс, знаеш ли колко време Ви чакахме да почнете да правите нормалоозвучени концерти. Защото години наред ти само квичеше, музиката на концертите беше т р а г е д и я, хаос от звеци и темпа, пълен асинхрон. Който иска да ги гледа, мен ме е срам от тях. Кърк го гледах как отваря юбилейния пакет на Енд джъстис и дори не знае какво има вътре. Продуцентите правят пари от твое име. Огромни пари.
https://www.youtube.com/watch?v=MqL04r775p4
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Красимир 5.10.2018 07:26:44 + 9 3
Иво, изгледах интервюто. Не си разбрал явно какво иска да каже. Става дума тук за цена на билети, ти се отнесе за звук на концерта. Техниката напредва, нормално е сега и звукът да се подобрява на концерти. Абе какво ти обяснявам, ти си живееш в твоя негативен свят. Стой си там и почвай да крещиш против всичко. Успех в живота "бате". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 4.10.2018 09:53:48 отговори + 8 1
Абе върви им бизнеса на хората. Който не иска да ги гледа - да не ходи. Аз няма, но не ми пречи ако дойдат. Нека дойдат, ще направят много хора щастливи. Сетих се, че отдавна не сме гледали Дейв и ко. Дано те дойдат. Техните цени са по достъпни, но пък и на концертите им няма случайни хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

африканец 6.10.2018 15:50:06 + 6 2
привет, за Мегадет ли говориш, Дейв се напъва да пее, ама от всяко дърво свирка не става...гледах ги в Лондон...много са зле... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 3.10.2018 20:44:56 отговори + 13 9
Гледам, доста тролове или надменни хора са тук налазили. Всички на Запад и по света са в шок от цените на концертите им. Смешно, но и жалко е тук те да имат такива дай хард защитници на техните убийствени цени на билети. Ето , какво мислят хората по света.
http://metaltalk.net/news_seventeen/metallica_ticket_price_outrage.php
Хората са в шок, понеже повечето имат семейства, които искат да заведат. Няма да пишем за качеството на Металика, които от 15 години не могат да направят метал албум, и пълнят сетлиста с песни от първите 5 албума. Гледал съм ги три пъти и с радост ще ги пропусна, а и с радост ще им тегля една на тия уж..... гаражни и кежуъл пичове, а вместо това- алчни и мазни тарикати със златни ланци и разни маркови дрехи и бит. Старата Металика е мъртва, а това си е бизнес фирма. Аз на бизнесначинания не участвам в свободното си време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


boliarin 4.10.2018 14:18:43 + 10 3
Иво, никой не те кара да ходиш - ти си ходил. Видял си и т.н. Това, че искат цели семейства и са им скъпи билетите - ала бала. В повечето европейски държави (нали без Румъния, Украйна, България) вземат запалто по 2000 euros и нагоре. А реват като трябва да дата по 100 евро за билет. Не знам сега ти колко вземаш, но аз ако вземам заплата 4000 лева и билета ми е 200 лева, ще е срамота да мърморя. В много от тези държави една вечеря в хубав ресторант е колкото билета. Да си гледат работата такива мрънкачи и да гледат каквото си поискат без пар - т.е. което може. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жиктак Орчестра 2.10.2018 21:19:05 отговори + 14 2
Къф Пловдив бе? Стадион Васил Левски за кво е? Па им е и познат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boliarin 2.10.2018 13:47:51 отговори + 16 3
Няма да дойдат в България, те си планират датите и наведнъж ги изписват и обявяват. Вече си ги обявиха. Много рядко, изключително рядко добавят дата към обявено турне. Те планират освен м/у датите да има почивки, логистикат и подходящо место - та планират и самото метериологично време, дали има конфликти в тези държави, оценка на населението към момента и куп други неща. Самата група, като група извън концертите участва в много странични дейности и всеки си кара работата и си гледа парите. а и имат и те нужда от почивка със семействата, хобита, глезотийки. То те да не са БТР и да им кажеш - ето 2 милиона и идвайте. Няма да дойдат догодина в България. Който иска да си купува за друга държава билет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

комисара трашър 2.10.2018 16:19:21 + 13 0
Точно така много аналитичен коментар всичко е планирано до последния детайл,ще дойдат в Пловдив ама друг път тука няма условия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Светозар 2.10.2018 13:25:22 отговори + 11 13
Той Азис иска 1 млн, вие се възмущавате, че Металика искат два. Чалгари и фенове на Мейдън и Мегадет да си гледате работата и у лево. Не се месете в неща, които не ви засягат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 2.10.2018 10:15:30 отговори + 15 0
Това ако наистина изпразнят канала - ще е абсолютна, пълна трагедия. Тоя бетон от долу кво ще го правят? Ще постелят изкуствена трева ли? Един кьорав стадион не остана в Пловдив, ама един. Всичките ги съсипаха. Няма нормално място, където да събереш 60-70хил. души за концерт в тоя град. Така че да не се ебават с хората, да не се изхвърлят, а да го направят пак на същото място с по-евтини групи. Друг вариант не виждам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иван 2.10.2018 09:43:51 отговори + 15 5
Много ясно, че ще искат. Знаят си цената момчетата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sayder 2.10.2018 08:03:55 отговори + 4 25
Тия дето ги слушат са вече пенсионери. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 1.10.2018 22:38:47 отговори + 13 6
Металика едва ли правят разлика между Румъния и България. Те имат цена и wish list, а публиката очаква съответния качествен основно 80-тарски setlist. Въпрос на търсене и предлагане е. Групата е по-желана от най-красивата ромска булка на пазара до Стара Загора. Билетите са колкото миналогодишния модел на баскетболните кецове Nike. Ако искаш! Като не искаш, кавър банди в Joy Station...колкото искаш! Тъй като няколко пъти съм бил на концерти на Металика, бих се изкефил повече на Slipknot, да речем. Лошото е, че Металика едва ли някога ще станат изпърдяна банда. Билетите за тяхното шоу винаги ще са скъпи. Не е като да гледаш Пърпъл в Арена Армеец само за 60 камъка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Комисара трашър 1.10.2018 21:58:50 отговори + 20 0
Аз си взех билет за Букурещ , когато ги пуснаха свободно на 28 .09 18 .в петък 130 лв. със застраховка връщане на билета при отмяна на концерта .А и в Румъния всичко е много по-добре уредено по концерти и фестивали от България не искам да си налагам мнението но е така бил съм на 4 фестивала два големи Ром експо и на два по- малки в Брашов на SODOM и още един на SODOM в Букурещ миналата година октомври всичко беше о,кей .А на националния стадион съм бил на мач 2013 на шампионска лига супер им е стадиона румънците както и гърците са на светлинни години напред по отношение на такива мероприятия ..факт колкото и да не им харесва на някой от нас особено на промоутърите .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

удри с лопатата 1.10.2018 21:53:41 отговори + 17 0
А Тиквата строеше...модерни стадиони и задно с Камата щяха да стягат стадион Пловид..боже, боже..ужас. Бесен съм. Една Македония направиха готин стадион.......
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цанко 1.10.2018 21:34:48 отговори + 10 1
През далечната 1999г си спомням, че умряхме от жегата във Филибето! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Цанко 1.10.2018 21:32:06 отговори + 7 7
Само в Бургас! Пък и без това идвате на морето! Ще го съчетаете! Стадион "Лазур" може да поеме 50 000 души! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кьор софра 1.10.2018 21:13:30 отговори + 13 7
Стига с това Траш метъл. Металика не са траш метъл! А и не са били. Те просто си свирят метъл в стил Металика....иначе съм ок да дам 200 лв за да ги гледам...обаче билетите за Румъния вече са продадени....е, гледал съм ги 4 пъти досега. Шибаняка Ларс е алчно копеле, но това е пазарната икономика. Групата си разпродава скъпите си концерти, харесва ли ни или не.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цанко 1.10.2018 21:01:53 отговори + 6 6
Да идват да свирят в Бургас! Хем и морето е близо до стадион "Лазур"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тимур и неговата команда 1.10.2018 20:34:28 отговори + 22 2
А бе защо ще източват канала? Всеки посетител да си донесе пояс с патенце, може и вътрешна автомобилна гума и готово - и без това август месец не се живее от жега в Пловдив, по този начин посетителите ще се разхлаждат във водата докато слушат Металика.
А самите Металика ще ги сложат на няколко празни варела, свързани с дървена скара отгоре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 1.10.2018 20:04:29 отговори + 3 1
Това за изпразнената гребна база е яко. Най-добра илюстрация би му була снимката, която се сложили в новината за Тривиум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Occulta 1.10.2018 18:06:53 отговори + 9 0
Аз не очаквах да свършат толкова скорострелно билетите за Румъния и се наложи да си взема за Лисабон - 1 май. Но ако дойдат и в България, пак ще отида. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 1.10.2018 17:21:31 отговори + 25 2
стига глупости бе, кви са тия тъпотии за гребен канал, как ще вкараш 20-30-40-50 хиляди човека в някъв трап 3 метра, ако стане нещо как ще излизат? Ще изскачат с пръти за овчарски скок ли?

Единственото съоръжение годно да приемем подобно събитие е "Васил Левски", за всякакво друго място като канали и полета са нужни сума ти преработки, доработки и не знам си какво на инфраструктура, транспорт, хотели и т.н., за да се случи.

Другият вариант е да го направят, където сега беше Мейдън, и ако става за 20к човека да пуснат толкова билети и това е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 1.10.2018 17:18:52 отговори + 12 1
Никой не може да ме обвини в прекомерна любов към бандата, но определено бих ги гледал, стига да има къде и на нормална цена, което ще рече не повече от 150-180 лв. максимум, все пак само за една банда става въпрос. В други държави тая цена може да е в евра, долари и девици, но във въпросните държави има и нужните съоръжения/логистика/място, и бизнесмени, които, шокиращо, знаят как се прави бизнес. При нас се счита за лукс поляната да е обръсната, а седалките на стадиона да са мъхнати. А колегите са се изказали достатъчно добре колко подходяща е Гребната база. Това да не е тенджера със супа, да я местиш от един съд в друг, да не говорим за привеждането й в нормален вид после.
Обаче и да не дойдат, здраве да е, има и други банди... които за съжаление няма кой да се сети да покани, "оти не са от наш'те". Все пак ще стискам палци СМ... ъ, някой промоутър да ги придума Металика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 1.10.2018 17:28:53 + 9 0
Билет ФОС за Букурещ беше около 75 еврака + 40 лева с екскурзия отиване и връщане в деня на концерта и веднага след това връщане - т.е. щеше да се вмести в бюджета ти, но концертът вече е разпродаден, а ние тук можем да си чешем езиците още 5-6 дни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Содом 1.10.2018 17:11:55 отговори + 11 25
Гейталика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 1.10.2018 17:18:02 + 14 3
казва содомита Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Содом 1.10.2018 17:23:22 + 3 7
Точно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сет 1.10.2018 17:02:52 отговори + 2 0
Що да не е възможно, ако имаме късмет, да ги видим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Olive 1.10.2018 16:59:56 отговори + 1 5
На мен пък ми звучи като Бон Джоуви на Хилс-а през юни и Металика на 11 август за самостоятелен концерт, па било и в София :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 1.10.2018 17:04:17 + 16 2
Грешно ти звучи. И Бон Джови ще са в Букурещ - всеки момент ще ги обяват. Хората си имат нов стадион, очевидно високите цени на билетите не ги притесняват, разпродават концерти без проблеми. Не виждам причини някой да идва в някакъв отводнен трап. Честно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nik airbourne 1.10.2018 22:40:58 + 0 5
Bon Jovi e там точно след година.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 1.10.2018 16:12:40 отговори + 8 11
За съжаление вашата дърьава е много неплатежоспособна дестинация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Адриана Лима 1.10.2018 16:44:29 + 15 2
Коя е твоята държава? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kokomir 1.10.2018 15:54:22 отговори + 6 0
по стар български обичай, трябва да им предложат да свирят една вечер, да видят дали някой ще дойде, пък ако се получи, евентуално, следващия път....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SiXXX 1.10.2018 15:50:56 отговори + 15 6
Да си гледат работата.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 1.10.2018 15:47:39 отговори + 15 3
Стига с манипулациите. Някакъв сайт е направил фалшива новина , да си вдига посещенията Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Металика фен 1.10.2018 15:36:36 отговори + 28 14
Що па си мислите, че някой ви в длъжен да дойде и да ви свири без пари? Това че не уважавате музиката а сте научени да крадете от торенти, това доведе до тези хонорари. Седете си у въшливите панелки да зяпате пиратски концерти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 1.10.2018 16:26:15 + 12 2
На теб пък кой ти се из**ка в кафето, та си толкова кисел? Лошо е за кармата, шогун. Не, че няма нещо вярно, но не скачай сякаш са теглили една ... на родителите ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nik airbourne 1.10.2018 22:48:33 + 0 0
абсолютно вярно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doggy 1.10.2018 15:30:09 отговори + 9 2
2 милиона долара, като разделим примерно средно на 20 000 посетителя, прави по 100 долара на билет. Груба сметка, но дава насока, явно е доста добре изчислен този хонорар. Не дават много шанс за мърдане на секви там посредници, промоутъри и тем подобни лапачи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 1.10.2018 15:26:14 отговори + 10 28
Едно време разправяха колко сме страхотни, а сега искат 2.1млн. долара и на всичкото отгоре искат да ни набут в някакъв канал.Ако стане пълен бойкот.Тази отдавна не траш легендарна група не заслужава никакво уважение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

карапан 1.10.2018 15:32:08 + 38 1
Никоя банда, в историята на бандите, не се е върнала да свири на някоя място, защото "публиката е страхотна". Всичко е за кинтажа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 1.10.2018 15:39:58 + 20 2
Правилно ли разбирам, че си мислиш, че когато "Едно време разправяха колко сме страхотни", са свирили без хонорар? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockFan 1.10.2018 15:22:30 отговори + 14 1
Като пловдивчанин, много ми се иска Металика да имат концерт 2019г. Ще са точно 20 години от първият им концерт и щеше да бъде чудесно да е и част от Hills of Rock! За съжаление, обаче няма как да не се съглася с мнениеята по-долу. Стадион Пловдив е пред разпад, а източване на гребната база би било крайно неадкетватно място. Незнам точно, как си представят сцената и феновете по цялата и дължина 3км ... Дано успеят все пак да ги привлекат в друг град, обичани или не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 1.10.2018 15:29:25 + 13 4
С канала е идеално. Той е правоъгълник. Металика са четирима - по един във всеки ъгъл. И да движат въртеливо по стените. Ще е могъщо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

карапан 1.10.2018 15:30:53 + 8 1
Идеята да е в Пловдив е защото догодина е столица на културата (смешно, но факт). И най-вероятно Тотев и останалата мафия набиват пари от бюджета, които после си ги връщат в собствения джоб, но това е друга тема. В София, естествено, няма да има проблеми, но пак хонорара им е голям и трябва спонсор. Бакалската сметка показва, че при 50 000 човека трябва билета да е 70 лева. Най-вероятно по-правилната сметка е да сложиш 50% отгоре, защото има стотици други разходи освен хонорара на групата и реално билета стъпка 110 лева. Което ми се струва, че не е непостижимо. За концерт, който е догодина по това време ... все ще спестиш някой лев. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 1.10.2018 15:08:56 отговори + 18 0
Според мен в Пловдив няма подходящо съоръжение за концерт от подобен мащаб . През 1999 г. концертът на МЕТАЛИКА се проведе в стадион Пловдив но сега той не може да се използва , защото е в окаяно състояние . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бай Кире 1.10.2018 15:27:39 + 5 5
На Летния тиатър, майна! Чорний кофе там забиха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Питанка 1.10.2018 15:07:52 отговори + 18 0
"Гребната база" представлява канал, дълъг 2,2 км, широк 120 м и дълбок 3 м.
Опитвам се да си представя как изглежда след източване (сметнете сами за какъв дебит става въпрос), почистване и обезопасяване, но не ми достига фантазията и не мога.
Пловдивчани, намесете се, разкажете - виждали ли сте канала източен, провеждали ли са се някога някакви събития по този начин? Има ли практика, или е само теория? Смятате ли, че ще проработи?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Карапан 1.10.2018 15:17:20 + 22 0
Изпразването на гребната база е зверски тъпа идея. Тая вода за бащиния я имат. А то такава тиня сигурно има, змии и гущери ... Толкова пари ще се дадат, за да се обезопаси и накрая какво ... пак ще запълнят с вода. Тъ-по! По-добре да заделят пари и да ремонтират стадиона - хем ще остане след това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1234 1.10.2018 18:58:32 + 7 0
Колкото и да ни се иска това ще е пародия и не бива дори да се спекулира с темата.Истината е, че нямаме нито едно съоръжение , което да побере мероприятие от такъв мащаб. Всичко в този град разрушиха и го превърнаха в провинция населена с PA;X;CM;K и други...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nik airbourne 1.10.2018 22:44:16 + 1 0
Ха ха. Тези с източвнето на канала не се у ред със сигурност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 1.10.2018 15:07:11 отговори + 15 9
Да празнят Гребната и на саундчека - да пускат водата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хахаха 1.10.2018 15:09:25 + 5 2
Това веднага ми даде идея за разни други жанрове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хахаха 1.10.2018 15:20:50 + 0 2
Това веднага ми даде идея за разни други жанрове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pastir 1.10.2018 14:59:56 отговори + 14 16
Напрао да не идват, време е за пенсия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мда 1.10.2018 14:57:12 отговори + 5 3
Ако стане,стой та гледай дали няма да го разпродадат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 1.10.2018 15:11:49 + 25 2
Стоя, гледам и чакам, за да видя как ще продадат 60-70 хиляди билета, най-евтиния от които е 150 лева, а концертът се провежда в изпразнен канал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ти да видиш... 1.10.2018 23:50:13 + 5 0
... каква акустика, какъв звук ще е в ...отводнен гребен канал и наоколо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 1.10.2018 14:53:04 отговори + 22 1
За Пловдив не знам, но за Букурещ концерта се разпродаде в рамките на по-малко от 24 часа. 60-70 хиляди билета. Най-евтиния беше на цена около 75-80 евро "правостоящи - отзад" или "гълъбарник". Става въпрос за нов, гигантски, двуетажен стадион:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1a/Stadionul_National_-_National_Arena_3.jpg/1280px-Stadionul_National_-_National_Arena_3.jpg

Румънските медии пишат, че това е рекорд за цялата концертна история там - досега не е имало толкова бързо разпродаден концерт.
Как ще стане тая работа тук, на някаква изпразнена гребна база, не ми е много ясно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".