METALLICA канят фенове на кастинг за новия си видеоклип

6 окт 2016, 16:36 ч. 928 / 6 2
пред./следв.

   METALLICA обявиха отворен и за фенове на групата кастинг за нов видеоклип, който ще бъде заснет на 11-12 октомври в Bay Area, Сан Франциско. Не се уточнява към коя от песните в излизащия на 18 ноември албум "Hardwired...To Self-Destruct" ще бъде видеото. METALLICA търсят актьори и статисти за различни роли от всички етноси, вкл. хора, които са способни да участват в "лека" сценична битка по предварително уточнена хореография.

   Ще очакваме бъдещия клип с интерес...

 

metallica

още за:

Metallica


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Баси. 6.10.2016 21:33:40 отговори + 4 0
Ако вземат статисти от Перник, боя може и да не е лек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 6.10.2016 16:40:43 отговори + 6 0
Много траш взеха да го раздават .Предлагам да вземат статисти от Чипровци за сцените с леките битки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".