METALLICA отказват да минат под крилото на "Live Nation"

24 мар 2009, 22:35 ч. 229 / 6 4
пред./следв.
Барабанистът на METALLICA Lars Ulrich обяви, че легендарната група не възнамерява някога да премине под крилото на музикалния гигант "Live Nation". Причината е, че музикантите искат да запазят пълен контрол над музиката и имиджа си. "Ние не се продадохме досега на "Live Nation" и нямаме планове да го направим", каза Ulrich, цитиран от "Contactmusic". "Не искаме те да решават какви да бъдем."
   През последните години "Live Nation" привлякоха в своите редици едни от най-известните изпълнители като U2, Jay-Z, Madonna, DEPECHE MODE и др. Според сделките, компанията играе ролята както на музикален лейбъл, така и на промоутър за турнетата и се грижи за мърчандайза на изпълнителите си.
   През февруари "Live Nation" се обединиха с търговската мрежа за разпространение на билети за концерти "Ticketmaster", като по този начин вече една фирма организира и продава концертите на звездите. Колаборацията бе нападната от конкурентите на "Live Nation" заради възможностите за упражняване на монопол в музикалния бизнес.

Източник: Avtora.com

още за:

MetallicaLive Nation


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik_Priest 25.03.2009 15:52:34 отговори + 0 0
Знаем Ларс като се врече в нещо какво става... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2009 00:31:30 отговори + 0 0
и аз тва си мислех .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 24.03.2009 23:38:40 отговори + 0 0
Те отдавна се продадоха мой човек..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 24.03.2009 23:36:37 отговори + 0 0
Металика са най-големите и за пореден път го доказват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".