METALLICA представят лайв видео на 360 градуса към "Sad But True"

6 юли 2018, 11:08 ч. 872 / 5 1
пред./следв.

   METALLICA изнесоха концерт в шведската столица Стокхолм на 7 май. Сега групата пуска официален лайв видеоклип на 360 градуса от събитието. Той е към песента "Sad But True".

   Тазгодишното европейско турне на легендарната банда вече приключи. Статистиката за него отчита продадени средно 20 451 билета за всяко шоу със средна цена 104 долара. Това прави общите приходи от обиколката на Стария континент в размер над 20 млн. долара.

 

 

james hetfield

още за:

Metallica


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 6.07.2018 14:28:54 отговори + 2 0
Прави по 2 млн долара на концерт, не за цялата обиколка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".