METALLICA пренасят турнето "M72" и на големия екран

1 юни 2023, 17:00 ч. 2736 / 7 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Metallica се завръщат на големия екран през август. Световното им турне M72 излиза в избрани киносалони по целия свят само за 2 вечери и ще бъде излъчено на живо от стадиона AT&T в Арлингтън, Тексас. Двете последователни шоута, No Repeat Weekend, представят напълно различни сетлисти с общо 30 песни от кариерата на Metallica - от класиката Kill 'Em All от 1983 г. до 12-я им студиен албум 72 Seasons. Билетите за глобалното киносъбитие влизат в продажба от днес, 1-ви юни. В България партньор на организаторите Trafalgar Releasing е Cinema City, които ще посрещнат българските фенове за още 2 незабравими прожекции на 19 ти и 21-ви август.

Гледайте трейлъра на M72 World Tour: Live in Cinemas [по-долу].


Най-новият албум на Metallica 72 Seasons бе издаден на 14-ти април и е първата колекция на бандата след Hardwired...To Self-Destruct от 2016-та година. Продуценти на проекта са известният звукорежисьор и близък приятел на групата Greg Fidelman и както обикновено - James Hetfield и Lars Ulrich. С продължителност от 77 минути, 12-траковият запис посяга към музикалното миналото на Metallica, пораждайки спомени за най-ранните ѝ парчета. С 72 Seasons легендите разчупват фасадата на метъл яростта и търсят собствената си истина.
72 Seasons на Metallica излиза и се разпространява на българския музикален пазар от Анимато Мюзик и Universal Music Group, с медийната подкрепа на радио Радио 1 Рок и Dir.bg.

 

metallica

metallica

още за:

Metallica


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tyr 4.06.2023 10:16:26 отговори + 1 0
двамата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 7.06.2023 00:45:39 + 0 0
Не знам. На мен ми изглежда напълно нездрав. Той каза, че е постоянно уморен. Ама не е само това. Той пуши пури преди концерт, а и по време на концерт.... Това е някаква форма на самоунищожение. Пурите са свирепа работа........, ако ги пушиш постоянно. Не само за гласа, но и за здравето. Това е все едно да лапнеш ауспух на първа и да стоиш една минута. Аз го виждам много слаб и като килограми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 3.06.2023 01:16:27 отговори + 0 1
Реално, много труден и дълъг сетлист. Метарлика , на живо са супер. Аз съм притеснен за Джеймс. Изобщо не ми изглежда добре, като здраве. Загубихме много известни хора на изкуството, поради неглижирането им... Джеймс е много слаб и не изглежда здрав. Как няма кой от близките му да опита да помогне. Реално, обикновено, роднините играят пас и броят парите, а после са много изненадани. Така Крис Корнел си отиде, а жена му го игра нищо не знаеща .............. Металика трябва да разредят поне датите и най- вече продължителността на концерта. Два поредни дни , с общо 30 песни е много....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

your dechka 4.06.2023 07:31:03 + 1 0
Дните на турнето не са поредни. Отделно, на мен Джеймс ми изглежда в много добра форма точно за това турне. Мисля, че живите изпълнения, които пускат от него, са доказателство за това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tyr 4.06.2023 10:15:42 + 1 0
Един от двата ще познае. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".