METALLICA пуснаха лирик-видеа на осем езика към песента "72 Seasons"

5 апр 2023, 17:28 ч. 831 / 10 4
пред./следв.

   Остават броени дни до излизането на очаквания с голямо нетърпение нов албум на METALLICA "72 Seasons". Както знаете, творбата ще бъде издадена на 14 април от "Blackened Recordings". Текущо ви съобщаваме подробности за бъдщия диск.

   Групата вече пусна четери сингъла от него, сред които е и заглавното парче. И ако композицията "If Darkness Had a Son" се сдоби с лирик-видеа на четири езика, то към "72 Seasons" може да гледате такива на осем езика - английски, испански, португалски, френски, японски, немски, италиански и корейски. Ще ги намерите по-долу:

 















metallica - 72 seasons

още за:

Metallica


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ХАХА 6.04.2023 13:54:38 отговори + 4 2
С кончината на Клиф Бъртън се спомина и Металика ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ricko 6.04.2023 07:13:56 отговори + 0 1
А трябваше на един език да отнесат феновете си по целия свят, а не като маньовърците на незнам колко езика и накрая нищо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 5.04.2023 22:33:45 отговори + 10 1
Защо няма на македонски??? При положение, че Ларс има очевидни македонски корени, Мастър ъф Пъпетс доби златен статут първо в Северна Македония, пък и исторически погледнато, другата седмица се навършват "72 seasons" от създаването на македонската държава... Защо няма на македонски???... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Болярин 9.04.2023 09:19:24 + 0 0
Добър сарказъм. Все още оформят македонския език. Чудят се какви чуждици да добавят, за да не звучи като българския със сръбски акцент, и ударения на изречените думи на първата сричка - като старите българи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".