METALLICA пуснаха заснето в десетки държави лайв видео към "Hardwired"

7 май 2017, 22:08 ч. 1803 / 6 9
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн новото официално концертно видео на METALLICA към песента "Hardwired". То е заснето в десетки различни държави между август 2016 и февруари 2017 г. по време на турнето за представяне актуалния албум на групата  "Hardwired...To Self-Destruct".

   От около средата на миналия месец творбата има платинен статус в САЩ (над 1 млн. реализирани копия), като голяма част от продажбите се дължат именно на концертните обиколки на METALLICA в Северна Америка, за които билетите се продават в комплект с диска.

 

 

още за:

Metallica


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Верно ли? 9.05.2017 10:24:01 отговори + 4 2
Аха добре. Намери точно кога да се направиш на засегнат и обиден.
Точно когато черно на бяло лъсна глупостта ти. Мегадет били такива и онакива заради Малайзия, а какво се оказа - Металика направили абсолютно същото в Китай.
И понеже няма как да се измъкнеш реши да се фръцнеш. Знам ли - може пък и да си истинска фея
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 9.05.2017 10:44:52 + 3 1
Не го знам фея ли е, ама знам, че да живееш Металика и изобщо нечий друг живот, да се идентифицираш с нещо друго, а не със себе си, е болна работа.
Как феята не разбира, че отношението й/му дразни, не самите Металика. Металика са хора като всички останали, ядат, пият, ходят в тоалетната, правят добри и лоши неща и т.н. Това, че някой ги обожествява, си е негов проблем, но да не го натрапва на останалите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 8.05.2017 23:58:58 отговори + 4 7
Аз не съм като вас, да кисна нон-стоп по форумите за да плюя.
И не ме наричайте олигофрен, глупак и комплексар! Аз не съм обиждал никого от вас така директно!!!
Големите музикални разбирачи- като сте толкова разбиращи, щяхте да пишете за някое списание ревюта за албуми, а не да говорите глупости из форумите.
За пореден път се убеждавам, какво ниско и зло човеченце е българан.
В този ми пост, са ми последните думи написани в werock!
И запомнете от Феята на Смъртта две неща:
Фен съм на Металика от точно 30 години- обичам всичко изсвирено от тях и няма сила на този свят, която да ме накара да спра да ги обичам. Аз не ги обичам-аз ги живея Металика!
И второ:
Ако щете и сярна киселина да проплюете, и да ги кълнете, и да ги мразите, и да пишете гадости за тях- Металика са прекалено далеч от всички вас, твърде високо са за тесногръдите ви мирогледчета за да ги засегнете по някакъв начин.
Металика, ще продължат да записват и да продават.
За ваш най-страшен ужас, Металика ще продължат да експериментират и да правят именно това, което им харесва на тях, а не на ВАС.
Защото, по света има много истински техни фенове, които купуват билети, дискове, плочи, фланелки и т.н. Фенове, които живеят с Металика. А, Металика живеят от и за тях.
Такива като вас, следят всяка една новинка за тях и веднага накацват по всевъзможни форуми и започват да плюят.
Останете си със здраве.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 9.05.2017 09:28:16 + 5 3
Трябва да смениш лекарствата с по-силни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 10.05.2017 12:04:25 + 1 0
Мда, уважавам, че си фен на дадена група. Не съм съгласен и с изказването на "Прост българин", че комплексар може да е толкова заслепен фен. И аз съм такъв на 3-4 групи, сред които и Мегадет. А ти пусна кофти и нечестен коментар за тях. В същото време се дразниш когато някой го прави за Металика. Това дразни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на зъбките 8.05.2017 16:15:31 отговори + 3 6
Айде без обиди, баче... не е хубаво така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 8.05.2017 13:22:15 отговори + 8 4
Евала пичове.Стига с тия феи, терлици и подобни олигофрени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Верно ли? 8.05.2017 07:49:29 отговори + 7 3
Искам Феята на Глупостта! да каже защо така удобно млъкна след като се оказа, че Металика също са си махали песни от сетлиста за да "уважат културните ценности на Китай".
Щото нали Мегадет като го направят в Малайзия е голямата излагация.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Прост българин 8.05.2017 13:18:39 + 6 4
Млъкна щото е станала вече Фея на Комплексите. Само комплексар може непрекъснато да изтъква като основно положително качество, че някой е богат и известен. Също така само комплексар може да е толкова заслепен фен, че да харесва всичко на любимите си групи и да им се кланя като на божества. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".