METALLICA ще издадат специална книга за създаването на "Master of Puppets"

11 дек 2015, 11:30 ч. 1279 / 7 8
пред./следв.

   През есента на 2016 г. METALLICA ще издадат специална книга, представяща отблизо процеса по създаване на легендарния им албум от 1986-а "Master of Puppets". И до днес творбата е считана от мнозина за най-добрата в кариерата на квартета. Това е първи албум на METALLICA за мейджър лейбъл ("Elektra Records") и последен с басиста Cliff Burton, който загива по-късно през същата година в автомобилна катастрофа по време на турнето на бандата в Европа. 

   "Master of Puppets" излиза на 24 февруари 1986 г. и достига 29-а позиция в класацията на "Billboard". До днес, само в САЩ, от него са продадени над 6 млн. бройки. 

   Книгата, със заглавие "Metallica: Back to the Front", ще включва много снимки, както и спомени и подробни интервюта с James Hetfield, Lars Ulrich и Kirk Hammett, продуцента Flemming Rasmussen, отговорника за миксирането на творбата Michael Wagener и др. хора от екипа, създал един от крайъгълните камъни в историята на метъл музиката. 

   Ето как ще изглежда корицата на "Metallica: Back to the Front":

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 11.12.2015 22:18:54 отговори + 12 2
Еми, значи, ако беше биографична книга на МаноЛар, Удо, ТиквЕтата или аЦепт, бг "метъла" щеше да е на деветото небе от кеф!!! . Но, понеже книгата е за Металика, веднага се започва с плюенето. Какво са ви направили хората, бе? Защо ги мразите токова? Какво ви кара името Металика да обезумявате от злоба, бе? Какво толкова лошо ви сториха тея четирима пичове- взеха ви мизерните пари ли, накараха ви да съжалявате, че сте си купували техни албуми ли, парите обратно ли си искате, накараха ви да им ходите на концертите насила ли? Искате и четиримата да се извинят писмено на всички вас, че не са ви покрили очакванията в музикално отношение ли? От какво не сте доволни, бе? За какво ги плюете, бе? Срам ме е от вас, хора! Срам! Коментарите ви са позор за метъла и за всеки уважаващ себе си човек! И показват изключително точно, какви хора сте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 12.12.2015 09:53:31 + 1 1
Когато си купих дискът "Death Magnetic" (бг лиценз), около седмица живеех с идеята, че съм си купил "пиратка" --> причините е смешно да ги обяснявам... Понеже после си купих диска и от чужбина, ДА --> не бих отказал писмено извинение за умишленото "осиране" на този иначе не лош албум... Останалото създадено след 2000 година дори не си заслужава да се коментира... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гарван 11.12.2015 22:00:53 отговори + 4 0
Каквото и да си говорим за фестивали, книги, пари и тн. това може да е шитня, но не може да се отрече, че Мастъра си е един от най-великите метъл албуми на всички времена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мейджър Лейбъл 11.12.2015 19:53:40 отговори + 1 4
Фърст халф вери гуд, секонд халф ай но лайк. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хигиеничен патладжан 11.12.2015 15:07:29 отговори + 12 6
За книга не знам, но съм абсолютно сигурен, че ако тръгнат да произвеждат тоалетна хартия с марката, особено ако е с ухиления лик на Ларс, не само, че ще избият всички загуби от феста, а даже и джобни ще им останат. Да не споменавам дори колко би се повишило нивото на хигиената в световен мащаб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 11.12.2015 14:19:39 отговори + 7 3
Единствената книга, която наистина бих искал да прочета (и с най-голямо удовлетворение ще си платя за това удоволствие) ще е онази, която изчерпателно отговаря на въпроса "Кой и как по дяволите доведе Metallica до взимането на всички тези малоумни бизнес-решения от 2000-та насам?????"... Макар не малко вече да е казано за този албум и турнето около него, не виждам голям смисъл от тази книга --> със същият успех, ако догодина наистина преиздадат ремастерирани версии на албумите си до момента, можеха съдържанието просто да го набутат в осъвременената корица (книжка) към самият диск... Но пък те си знаят най-добре... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ангел 11.12.2015 12:43:25 отговори + 15 3
Ще избият загубите от Orion феста Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Харалампи 11.12.2015 11:36:20 отговори + 13 6
От книги ще я докарват вече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".