METALLICA ще направят "напълно откачено" изпълнение на "One" на Грамитата

18 яну 2014, 12:12 ч. 493 / 8 44
пред./следв.
На 26 януари METALLICA ще свирят на церемонията по връчването на престижните награди "Грами" за първи път от 22 години насам. При това - заедно с китайския пианист Ланг Ланг. Китаристът на групата Kirk Hammett разкрива пред RollingStone.com, че METALLICA подготвят "напълно откачено" изпълнение на класическата си песен "One" за събитието. Ланг Ланг ще изсвири основни пасажи от композицията. Бандата вече е направила демо парче с пианиста и съчетанието е било "определено добро".
metallica, lang lang


Коментари   (44)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 26.01.2014 12:54:38 отговори + 0 0
Големи разбирачи от музика, сола,ефекти, албуми и рифове са се изходили тука! С изключение на няколко поста, мога да кажа- във Вселената не съществува по- тъпа, говедоподобна, зла, цинична, заядлива, и ужасно ограничена твар от българина!
Нещо да не се оплюе, да не се изтъкне веднага българина какъв разбирач и е.ач е- няма такъв филм. Жестоко много ви дразнят Металика, ей, хора! Не можете да се помирите със статута им, и туй то. Дали ги харесвате или не, на Хетфилд му дреме на мастафура.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Т 23.01.2014 01:04:10 отговори + 0 0
MetallicA i love you! няма смисъл да се спори с тези... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetallicA 21.01.2014 23:14:45 отговори + 0 0
Добре, че цял живот си все до мен да ми обясняваш.Можем да се кълвем така до безкрай и всеки да си е прав по свое му, на мен обаче взе да ми писва, а и не паднах по долу в хейтенето, което се опитвах да оборя в началото с аргументи, а после започнахме взаимно да се хейтим!За това със здраве пич и сигурно пак ще си спорим и извинявай за лошите думи, не съм прав да те обиждам ( това не е начина, по ойто трябва да спорим)! Ако искаш ми приемай думите, ако не недей.Всеки с предпочитанията си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К 21.01.2014 22:42:56 отговори + 0 0
Ти си този, който лъска пред компа щото обектите на сексуалните му фантазии са недостижими - Педалика.
А в изказването ти има доста логически несъотвествия, но трябва да ти ги обяснявам едно по едно, че промития ти мозък няма да може да схване иначе.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetallicA 21.01.2014 20:04:24 отговори + 0 0
Добре бе ДОКТОРЕ! И диагнози вече слагаш! А твоята каква е? На некролога ще пише: умря от нервен срив след безсмислен хейт!Какво очакваш да ти кажа, като ми харесват, че са боклуци ли? Май, май не съм аз болния.Боли ме само, че спориш без да ми даваш конкретна информация, а като дойдат в България маса хейтъри отиват на концерта им ( понеже те Metallica не слушат)!Икономиката не е сложен предмет и всеки знае, че търсенето определя предлагането.Ако толкова върлите фенове са ги отебали заради Load и нататък, щяха да са залезли и никой нямаше да помни кои са били!Те са фактор в музиката въобще, но знам че ще ти се срине света ако го признаеш, за това не се напъвай много да спориш и се примирявай с фактите,защото накрая те са важни, а не дали ти ги харесваш!Кой подяволите си ти и в коя сфера си фактор, че да обясняваш кой става и кой не.Най - големия ти успех е хейтенето по коментари за Metallica, ама да те светна ако не ти е ясно, тука ДОКТОРСКИТЕ ти напъни достигат само до собственото ти повишено кръвно налягане от лъскане на бастуна пред компа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


К 21.01.2014 19:37:29 отговори + 0 0
Пак се хабиш излишно. Но то на бойфенчетата на Металика това ви е основна занимание.
Ясно като бял ден е че какъвто и албум да извадят - ти ще обясняваш под път и над път колко е добър.
Диагнозата ти е отдавна поставена:
КсК
/кон с капаци/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetallicA 21.01.2014 18:13:54 отговори + 0 0
Magnetic си е качествен албум и добре показва,че завръщането към корените им не е нещо невъзможно, а съвсем реално!Сега на Metallica by Request концертите, като пуснат на всеки по 1 нова песен и ги чуем после на студиен запис, лесно ще преценим какво им е нивото!Ако нивото е като на Magnetic, смятам че Old school феновете няма от какво да се оплачат.Нещо като лулу няма да видим, защото Лу се спомина. А ако пуснат експеримент с кънтри и блус като Load/ReLoad, аз пак ще съм доволен.Anger - a си беше единичен случай на криза и странности и също не вярвам да го повторят, макар и там да има добри идеи.Каквото и да издадат след около половин година ще имаме по - добра представа в каква насока е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К 21.01.2014 17:46:26 отговори + 0 0
Не са автори, но са участници. И има метъл включвания, които не са характерни за великия, гениален и хронично неразбран Лу Рийд. И това е причината да се води и техен албум, а не само Лу да си прави реклама.
Така че това е последното произведение, в което участват Металика и това е нивото, до което са стигнали, а то е плачевно.
А последните им изцяло собствени творения също не са нищо особено. След трите поредни шитни решиха да се върнат към корените. И уж го направиха, но нещо не им се получи.
Т Р А Г Е Д И Я
И поради тази трагедия свирят 90% неща до 1991, защото без тях щяха да са кръгла нула
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetallicA 21.01.2014 17:19:20 отговори + 0 0
Не са автори. Това казвам, а ти си го тълкувай както искаш.Например на един певец, който и да му изпълнява музиката, албума си е негов не е на този който му свири мелодията.Дори не знам за какво спорим тук, като и 2 - та очевидно не харесваме Lulu.Просто виж разликата между пълнокръвен албум на групата и чужд албум, в който са поканени да свирят чужда музика. И е съвсем нормално да ги пише на обложката, не е като да не са известни, а и са били добра реклама за Лу,макар бройките които продадоха да не бяха много.Не се прави на БОТ ами вземи да четеш и осмисляш нещата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К 21.01.2014 11:23:05 отговори + 0 0
Не е техен албум по никакъв начин. Поредната ти глупост.
Какво пише на обложката? Лу Рийд & Металика.
Тогава и албумите на Саймън & Гарфънкъл не са на Гарфънкъл по никакъв начин, а са само на Саймън.
Следващия виц?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MetallicA 20.01.2014 22:28:53 отговори + 0 0
И аз не го харесвам, но те са само инструменталисти на музика написана от друг човек и до там.Това не е техен албум по - никакъв начин!Не можахте хейтърите да си го набиете в главите.Последният пълнокръвен запис на групата е EP - то Beyound Magnetic! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чук 20.01.2014 22:23:56 отговори + 0 0
Разбира се, че по-надолу не са били. Защото сега са на ниво Лулу. А тяхно или само с тяхно участие това л*йно е толкова огромно, че повече няма на къде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetallicA 20.01.2014 22:10:58 отговори + 0 0
Гледам ги по - надолу от това не са били!ха ха.Скъсвате ме с тоя лаф за след 88 - ма.Още, още, още! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чук 20.01.2014 22:06:05 отговори + 0 0
Металица след 1988 вървят стремглаво надолу музикално и гледат само как да лапат кинти. Което, защо ли, става преди всичко с концерти със стари песни. А метросексуални бойфенчетоа като това отдолу се правят на интересни по форумите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetallicA 20.01.2014 21:29:36 отговори + 0 0
Шитове защото са шитове. Ще си го запиша. Може някой, някога да те цитира в книга, ама едвали някой ти ебе ряпата стъргана, защото си кух като лейка.Айде върви да вдигаш овцете да пикаят и да ги изкарваш на паша, че като ти чета нещата,само за там ще ти достигне мозък при добро бъдеще.Но не е лошо да се развива животновъдството, овчари трябва да има.Айде бягай да пецкаш овчици и прасенца и да им обясняваш на тях колко разбираш от музика.Да запишеш и някоя овчица в кошара лейбъла, че най - накрая да чуем нещо свястно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


К 20.01.2014 21:20:18 отговори + 0 0
Слабоумен си ти, защото си кон с капаци. Сто пъти ти давам обяснение защо шитовете са шитове - защото самата група не ги бръсне за слива години наред в сетлистовете си. Освен че чисто музикално не стават за нищо. Кретеноиди като теб само твърдят, че са хубави, но реално и те почти не си ги пускат. Айде отивай да лъскаш бастуна под плаката на Кърк Хамет аз повече с тебе няма да се занимавам.
И гледай да не опръскаш много стената.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetallicA 20.01.2014 21:16:02 отговори + 0 0
Ти или си слабоумен или са те изпуснали при раждането.Кога ще ми дадеш смислено обяснение, защо тези албуми не стават и са шитави??? и на сетлистите пише Average- което ти показва че това е един среден сет лист за турнето.Няма да ти вадя сетове от цялото турне.Ако те интересува ще си извадиш ръцете от гъза и ще потърсиш в интернет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К 20.01.2014 21:07:22 отговори + 0 0
Теорията на музиката си я заври отзад. Тя няма никакво значение при издаване на албум шит.
Ето ти аргументи:
Говорихме за сетлистове след трите шитави албуми, ти ми вадиш само едит от тези турнета и един от СЛЕДВАЩИЯ албум, кой е малко по-нормален въпреки, че не е нищо особено.
И извън такива турнета старите песни са ЗАДЪЛЖИТЕЛНО над 90% от сетлистовете.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetallicA 20.01.2014 20:58:39 отговори + 0 0
Като не ти се чете к'ъв го дириш в коментарите и пак не виждам аргументи, само празното ти бращолевене! Дай сега да прочета нещо компетентно от теб бе разбирач!Няма да ти обяснявам теория на музиката, ако си искал си щял да ходиш на училище. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К 20.01.2014 20:52:47 отговори + 0 0
Я сега вземи и изчисли точния процент от лайната във втория сетлист и ми кажи 33%.

И се постарай да пишеш по-кратко, че нямам време да ти четя излиянията като на ощипана девойка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MetallicA 20.01.2014 20:46:46 отговори + 0 0
Има няколко правила при правенето на сетлист! Има песни неизменна част от сета, като Master, One, Seek и такива, които са откриващи като Lights, Creep, Blackened и Sandman.Има и една 3 та група песни, които се въртят в сетовете за да има разнообразие!

Average setlist for tour: World Magnetic

The Ecstasy of Gold
(Ennio Morricone song)
That Was Just Your Life
Creeping Death
The End of the Line
For Whom the Bell Tolls
Harvester of Sorrow
Fade to Black
Broken, Beat & Scarred
Cyanide
One
Sad but True
All Nightmare Long
The Day that Never Comes
Master of Puppets
Nothing Else Matters
Enter Sandman
Encore:
Blackened
Fight Fire With Fire
Seek & Destroy

Ето ти един примерен сетлист от турнето за Magnetic, където грубо 33% са нови песни!

Average setlist for tour: Poor Re-Touring Me

Breadfan
(Budgie cover)
Master of Puppets
Of Wolf and Man
The Thing That Should Not Be
Fuel
The Memory Remains
Bleeding Me
Bass/Guitar Solos
King Nothing
Nothing Else Matters
Until It Sleeps
Wherever I May Roam
One
Sad but True
Fight Fire With Fire
Encore:
Last Caress
(Misfits cover)
Low Man's Lyric
The Four Horsemen
Motorbreath
Creeping Death
Encore 2:
Enter Sandman

Ето ти и един сет от тура за ReLoad! Тук пак се вижда достатъчно ясно, че песните от албума, за който има тур са доста голям процент.Естествено не може всички песни в сета да са от един албум. Ако още си недоволен след изложената от мен информация, моля те дай ми някакви аргументи, с които да ме накараш да повярвам, че Load/ReLoad са боклуци, защото подозирам че имаш закостеняло виждане за това що е хубава музика.Не съм разбрал да не са се продавали тези албуми, а и доста песни от тях отнесоха награди!Искам да разбера защо не трябва да ги слушам и кое им е по - слабото от старите албуми, като за мен лично те са само по - различни, но не и по лоши!Слушам групата от 6 годишен, като започнах едновременно с Load и Kill и се кефя още от начало и на 2 та! След близо 20 години им се кефя по същия начин и на старите и на новите неща!Надявам се да изложиш твоята гледна точка и да се аргументираш, без да ми обясняваш какви са лайна тези албуми, защотото такова изказване е несериозно и необосновано.Това че не ти харесват на теб и на Old School Thrash - ерите не означава, че са боклуци. Аз също съм върл фен на thrash metal музиката, но имам добър слух и не си кривя душата когато чуя нещо добро, което не е thrash! А за това, че няма спад в посещаемоста на публиката говорят всичи видеа ( професионално и непрофесионално заснети) тях няма да ти ги качвам има ги в Youtube! Виж видеото Cunning Stunts от тура за Load.Има достатъчно публика!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гого 20.01.2014 19:04:49 отговори + 0 0
Как го изчисли, че няма спад?
И я дай сетлист от тези турнета? Да би да е бил около и над 50% от съответните албуми?

И защо след тези турнета песните от тези три не албуми а лайна почти не са застъпени в сетлистовете?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetallicA 20.01.2014 18:52:51 отговори + 0 0
Защо няма спад по време на туровете за Load/Reload,anger или Magnetic, а и не съм забелязал хората да не харесват Fuel, Cyanid, The Day That Never Comes. A World Magnetic тура си беше доста дълъг! Не вярвам някой да плаща само за Мастъра! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гого 20.01.2014 18:31:11 отговори + 0 0
+ 100 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ефектът Уа-а-ау 20.01.2014 18:20:13 отговори + 0 0
Стадионите са пълни, щото свирят предимно парчета до 91-а, MetallicA Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MetallicA 20.01.2014 18:09:45 отговори + 0 0
Ефектът Уа-а-ау - 2014-01-20 15:07:26
Не помня чия беше мъдростта, но гласеше "За човек трябва да се съди по това, което е в момента, а не по това, което е бил", та в ттая връзка - Металика са пълни лайнари. Не може Ларс да не може един брейк да си завърши, Уа-мет да срича, като гъз, маймуната да "ака" през целия концерт... Единствено на Джеймс щеше да му е простено, ако свиреше гръндж.
Ми, това е положението! В момента, едни ученици свирят по-добре Металика, от Металика и в същото време още повече ученици имат по-добри идеи от тях.
Айде, да си ходят.

Кои са тези ученици?Вчерашни пръдльовци, които в един момент за да звучат по добре започват яко да копират METALLICA! Веднага ти давам пример с Avenged Sevenfold, ако не си им чул последния албум Hail To The King има няколко песни, които яко копират рифове, че и цялостна стилистика на парчета на METALLICA!
This Means War е близнак на Sad But True, a Shepherd Of Fire наподобява до голяма степен Enter Sandman!Още един пример ще ти дам за да не кажеш, че е единичен случай.Песента на Volbeat - Ecotone, която не скрито използва ритъма на The Shortest Straw! Личи си, че не си ходил на техен концерт и си нямаш ни най - малка представа, колко добре забиват! Виждам че си яко хейтър на тема Metallica и по думите ти разбирам, че си музикално неграмотен.Какво им е на Death Magnetic и Beyound Magnetic??? 100 % качествени парчета от първото до последното.Нещо не разбирам топлата вода ли чакаш да открият или да ти прехвърлят правата върху музиката им или пък си написал някое по - стойностно парче от техните?!?!До такава степен е пълно с безидейни групета, че само в България има 5,6 трибют банди на Metallica!Интересно и защо след цялото бълване на лайна от хейтъри, като теб стадионите са винаги пълни на техни концерти ( дори и в нашата бедна и малка държава)!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ефектът Уа-а-ау 20.01.2014 15:07:26 отговори + 0 0
Не помня чия беше мъдростта, но гласеше "За човек трябва да се съди по това, което е в момента, а не по това, което е бил", та в ттая връзка - Металика са пълни лайнари. Не може Ларс да не може един брейк да си завърши, Уа-мет да срича, като гъз, маймуната да "ака" през целия концерт... Единствено на Джеймс щеше да му е простено, ако свиреше гръндж.
Ми, това е положението! В момента, едни ученици свирят по-добре Металика, от Металика и в същото време още повече ученици имат по-добри идеи от тях.
Айде, да си ходят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Драган 20.01.2014 13:28:13 отговори + 0 0
Lars Ulrich излиза и най-демонстративно си забива палките в гъза! От това по-откачено изпълнение няма да има! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nikson 20.01.2014 09:56:33 отговори + 0 0
Пръц ! Слушам новия на Death Angel и хеч не ми пука за тия бивши Thrash величия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ефектът Уа-а-ау 20.01.2014 00:47:32 отговори + 0 0
Ако бях на мястото на Сатриани, щях да умирам от срам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MetallicA 19.01.2014 16:05:11 отговори + 0 0
В тази държавица яко се плюе по успели хора!

Пичове MetallicA са успели с труда си и с това, че са донесли с песните си много радост на много хора по света. Не ги бъркайте с тукашните политици, които не си мръдват пръста за нас обикновенните хора. Наслаждавайте се на любимите си групи без да хулите други. Всеки си има различен вкус и държи на него.Аз лично се смятам за голям фен на групата и за мен е направо кощунство да обиждаш гласовите данни на Хетфийлд, също така той пише страхотни текстове и е господаря на ритъм китарата. Това е адски много труд, а Улрих може да свири, това че си олеснява нещата на моменти също не ми допада, но той и Хет' движат групата и то със завидни умения и нюх за бизнеса.Когато плюеш по Хамет се сети колко хубави сола е вкарал в емблематичните песни на групата и как отлично си партнира с Хетфийлд в ритъм партията на всяка песен.За Роб мога да кажа, че когато го анонсираха за нов басист бях много скептично настроен, но съм изгледал достатъчно концерти и на живо и на видео за да знам, че е по - добър от Джейсън, който също е талантлив басист. Не знам какво точно искате от Джейсън, който под път и над път разправя по интервюта как е нямал избор да остане в групата.Истината е че проектът му Echobrain не успя да пробие и сега дълбоко съжалява за решенията си.Да кажеш, че LOAD/ReLOAD са слаби албуми означава да не разбираш абсолютно смазващата в тези 2 албума симбиоза между рок,хеви,блус и кънтри! St. Anger също имаше добре заложена идея и заедно с документалния филм я изпълни отлично(съжалявам за неразбралите)! За класиките всичко надявам се е ясно, там няма за какво да се хванете, просто защото тези албуми са ви открехнали за музиката.А за тотално зациклилите в хейтене ще обясня че Lulu е албум написан изцяло от Рйид и е направен по пиеси ( човека просто прави шантави неша), а MetallicA са поканени от него за инструменталисти и се съгласяват да участват просто защото Лу е техен кумир.Дори фразата I am the table не е на Хет и стига с това хранене.Слушайте, който каквото харесва и бъдете добри и разбиращи.Животът на българина е по - кратък от този на средния европеец, така че нека не го изживяваме в хейт!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

f-0ff 19.01.2014 15:10:55 отговори + 0 0
Днес да няма неделна сбирка на имбецилите тук? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SuperUnknown 19.01.2014 13:33:29 отговори + 0 0
Ако разкарат улрича и хамлет и си намерят читав вокалист,може и да стане нещо от тия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Митко от Монтана 19.01.2014 13:20:49 отговори + 0 0
на батерията и wherever i may roam.Плюс супер якото изпълнение на орион накрая.Иначе и аз искам Джейсън да се върне,ама едва ли... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Митко от Монтана 19.01.2014 13:18:36 отговори + 0 0
Аз пък съм доволен от филма.Гледах го в киното и единствената ми забележка беше, че звукът трябваше да е по-силен.Готин сетлист, клипа се връзваше горе долу с песните,особено ме израдва на ба Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ванко от Монтана 19.01.2014 12:35:15 отговори + 0 0
https://www.youtube.com/watch?v=TJP_Kcvm88s

какво би станало ако Дейв вземе Джейсън за басист в Megadeth.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко От Монтана 19.01.2014 11:43:02 отговори + 0 0
снощи им гледах 3D филма и да ви кажа съм разочарован и от историята и от начина по който е заснет филма както и от 3D ефектите.Пълна загуба на време както от моя така и от тяхна страна.Писна ми от американски зомбита от ВОЕННИ И МИИЦИОНЕРИ.Този пък се изложиха можеше вместо да отделят толко средства и и време в тая глупост да се съсредоточът в върху работата по новия албум.Този път се самозабравиха ,няма да бъде лошо да помислят как да върнат обратно и Jason че латиноамериканската маймуна ROB ми идва вече в повече с маймунджулъците на сцената ( не знам какво ми харесвасе в началото с Metallica).С OZzy ,ZAKK ,Джери Кантръл както нещата му със Suicidal Tendencies и Infections Grooves са Ок но като че ли найстина мястото му не е в METALLICA.
Казах каквото имах да кажа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ефектът Уа-а-ау 19.01.2014 11:23:22 отговори + 0 0
@К, в една трибют-банда най-малкото е да можеш да свириш - бил съм им на концерт, седи мирно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sickboogie murder 19.01.2014 09:35:47 отговори + 0 0
....хахаха....quiksilver разцепи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ма 19.01.2014 00:28:25 отговори + 0 0
Той умрел, ма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


QuiksilveR 18.01.2014 23:43:03 отговори + 0 0
А Лу Рийд ще дойде ли за "Даркнес импризънинг ми, ол дет ай си...", че иначе не виждам смисъл да ходя? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К 18.01.2014 19:19:36 отговори + 0 0
неизсвирваемите (за Кърк Уа-мет) дабълхенди от солото

Ходи гледай Хамърхед, само те му свирят солата ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Е 18.01.2014 13:10:07 отговори + 0 0
па нека видим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ефектът Уа-а-ау 18.01.2014 12:19:50 отговори + 0 0
Значи, все още не са си го научили и продължават да "мажат" - предполагам, че пианистът ще изсвири и неизсвирваемите (за Кърк Уа-мет) дабълхенди от солото, но няма как, за съжаление, да изсвири и барабаните, ама знае ли човек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".