METALLICA ще свирят с Лейди Гага на церемонията при връчването на "Грами"

7 фев 2017, 16:55 ч. 2081 / 8 42
пред./следв.

   Когато в ревюто си за новия албум на METALLICA споменахме за хипотетична колаборация между групата и Lzzy Hale от HALESTORM наистина не се шегувахме. Легендарната метъл четворка не се шегува сега, когато изпълнява обещанието си за нещо "уникално и специално" при участието си на церемонията при връчването на наградите "Грами" след няколко дни - на 12 февруари. METALLICA ще сврият с поп звездата Лейди Гага, която неведнъж открито е демонстрирала и признавала за симпатията си към твърдия рок. Засега не е ясно коя песен ще бъде изпълнена.

   При предишното си участие на концерта при раздаването на Грамитата (2014 г.) METALLICA свириха с китайския пианист Lang Lang. Още отсега очакваме с преголям интерес бъдещо тяхно ново включване на церемонията :-)

 



Коментари   (42)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Смет 9.02.2017 17:44:18 отговори + 2 7
Пуу тук смърди от МегаСмет фенове ( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 8.02.2017 17:56:24 отговори + 8 2
Я да видим лежат ли Металика на стари лаври. Сетлист от последния им концерт. 3 песни от новия албум и всичко останало без изключение - песни до 1991 г. Случаенос? Не мисла!

Hardwired
Creeping Death
For Whom the Bell Tolls
Wherever I May Roam
Welcome Home (Sanitarium)
Now That We're Dead
Moth Into Flame
Orion
One
Master of Puppets
Fade to Black
Seek & Destroy
Encore:
Whiplash
Nothing Else Matters
Enter Sandman
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.02.2017 22:19:55 + 0 5
Когато една група има толкова велики песни за толкова кратко време, а после започне да експериментира, обикновено феновете ще искат да чуят класиките, а не последните албуми, които се славят със слаба продукция, кавъри или тийнейджърски гняв.

Три-четири песни от последния албум, измежду най-големите хитове, е напълно нормално за всяка група. В случая на Металика всяка песен от първите им четири-пет албума е в графата "НАЙ-ГОЛЕМИ ХИТОВЕ". Какво очакваш? St. Anger?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 8.02.2017 22:34:01 + 6 1
А ти между 1991 и 2016 само един St. Anger ли знаеш? Нали и Death Magnetic беше уж голямото "завръщане към корените". И не говори генерално за всички групи, защото за пореден път говориш глупости.
Рядкост е която и да е стара група буквално да изхвърли половината от историята си от сетлиста си. Да имаше 1-2 песни от предните четири албума - щеше да е съвсем друго. А това, което аз подчертавам е, че няма НИТО ЕДНА песен от тях.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 8.02.2017 23:14:03 + 2 4
Общо взето терлика е прав в случая, само че не е тийн гняв, а май криза на средната възраст, ама тя доста рано ги хвана, още нямаха 30.
Проблемът може би е прекалено бързата слава на някои американски групи, което ги лишава от по-дълъг и плавен период на развитие и много бързо прегарят като идеи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 11.02.2017 00:45:54 + 1 0
Терлик, абе, те велики песни че имат много, имат, ама... Вземи Accept, примерно, дето и количествено, и качествено имат не по-малко велики песни, пък сега, на турнето със Sabaton, почти половината от сетлиста е от нови парчета - при това без да промотират нов албум или нещо подобно. Като цяло, повечето читави групи не свирят по концертите си практически изцяло неща, излезли, когато съм бил на пет. Държат си на старите хитове, обаче не почиват изцяло на тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 8.02.2017 14:56:46 отговори + 4 11
Към участниците в този форум, които не обичат Металика- Металика могат да правят, каквото си пожелаят. Доста под нивото им сте, за да ги съдите. Стигнете ги първо по известност, слава и пари и едва тогава ще имате право да се изказвате.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 8.02.2017 15:15:37 + 8 2
Къде видя форум? Металика могат да правят каквото си пожелаят и аз мога да го коментирам както си пожелая. А това което правят Металика е шоубизнес - те го правят за публиката. От която аз съм част. Правото ми да харесвам или не какво правят е много по-изконно от техните права.
Пък това, че трябва да ги стигна по известност, слава и пари, за да имам право да се изказвам се изтърка още в зората на интернета. Но то и на Металика зомбитата освен да повтарят изтъркани клишета друго не им остава.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 8.02.2017 16:07:04 + 5 0
Същата аргументация важи и за Джъстин Бийбър или Кание Уест.

Metallica са... Нема такова чудо, братче. Двайсет и шест години вече лежане на стари лаври. Колко групи могат да се похвалят с това? А?

Както и да е, Гага всъщност не е лош музикант. Не я харесвам особено, обаче тя поне може да пее и да свири, за разлика от доста поп пачи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 8.02.2017 17:16:18 + 8 1
Металика могат да си правят каквото искат, но и аз мога, също така мога да ги съдя и критикувам колкото искам. Факт е, че лежат 25 години на стара слава и че албумите им след 1991 са класи под първите.
Болните фенове на Металика ако се смятат доста под нивото на сляпо обожаваните си любимци, няма нужда да го вменяват на другите. Сред пишещите тук може да има по-добри в професионалната си и друга сфера от Металика.
Какво толкова са Металика - ядат, пият и ходят в тоалетната като всички останали. Чудо голямо, че имат известност, слава и пари, и те накрая ще легнат в два метра като всички и няма да отнесат нищо със себе си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 8.02.2017 17:26:16 + 3 1
Просто в България има определени групи, за които ако кажеш нещо лошо като коментар, веднага биваш заклеймяван като хейтър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 9.02.2017 09:49:00 + 2 1
Малко офф топик: четох автобиографията на Себастиан Бах и се смях доста на съвместните му пиянски и наркомански изпълнения с Джеймс и Ларс. Особено Ларс. А Джеймс даже му признал, че имал двама любими вокалисти - единият от които е самият Себастиан. Колкото до нивото на Металика - не им прави чест за отношението им към Уингър. Феята може би знае този случай. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.02.2017 11:33:36 отговори + 0 3
Нямах предвид, че диско-поп е лигав жанр, а че дебютния албум е единственото произведение на Гага, което на моменти граничи с лигавотото.

Не разбирам защо да съм прост. Защото харесвам едновременно Лейди Гага и метъл ли? Защото нарекох Лейди Гага метъл войн ЛИ? Защо?

П.С. "Пияното" е дело на таблета.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 8.02.2017 12:42:12 + 4 1
Най-тъп е анти-елек, защото е дурсалка и друснята му е изпила мозъка.
kalata също смая с липса на елементарна логика.
анти-терлик много се вживява и тогава се излага.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 8.02.2017 14:11:12 + 3 0
Антитерлика се вживява от време на време, но поне разбира от музика, за разлика от антгилека.
Калата съм го изтървал къде се е изялив толкова сензационно.
Простия българин кефи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 8.02.2017 14:49:48 + 4 1
Анти-терлика наистина слуша по-читави групи, антиелека е гола вода.
Творчество на Калата, за който е изтървал "ценните" му мисли:
https://www.werock.bg/novini/iron-maiden-predstavyat-videoto-wasted-years-ot-the-book-of-souls?id=38247
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 8.02.2017 10:16:28 отговори + 2 4
Аре ся, да не заклеймяваме всеки техен ход. Не ме кефят, но не реагирам първосигнално. Пък и кво й е Леди Гага?

Все пак се надявам на Мъстията да не му хрумват подобни идеи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


панцер 8.02.2017 10:29:53 + 5 2
Всеки? Аз не заклеймявам всеки техен ход. Заклеймявам само ходовете, които не ми харесват. Какво да направя като от 25 години всичките им ходове са такива? Аз ли съм виновен? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разочарован 8.02.2017 09:47:18 отговори + 8 2
Много съм разочарован от тази новина. Бях сигурен, че ще свирят с Джорджано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.02.2017 03:12:54 отговори + 7 10
Лейди Гага няма два еднакво звучащи албума. Далеч е от лигав поп (освен може би дебюта й, който е вдъхновен от осемдесетарския диско-поп). "Born This Way" има осемдесетарско поп звучене и на места граничи с рок, та дори и с метъл.

"ARTPOP" не ми допада и бях някак си разочарован, когато го чух за пръв път. Не че албумът е лош, просто е прекалено електронен за вкуса ми. Коренна промяна от предните албуми.

А откак си взех "Joanne" през октомври миналата година, съм го чул над 50 пъти до този момент - веднъж го изслушах около пет пъти за един ден. Отново коренна промяна в стила - смесица между инди, поп, рок и кънтри.

Нека не забравям за EP-то "The Fame Monster", което е шедьовър от всички страни.

Лейди Гага е истински АРТИСТ и войн на Истинския метъл; дори Алис Купър е правил кавър на нейна песен. В музиката й има замисъл и всичките си текстове е написала сама. Дори свири на пияно в някои от тях.

Съгласен съм с Труметъл, че Гага е най-доброто нещо, случвало се на поп музиката от 10 години насам. Бих казал дори много повече! Лейди Гага върви по стъпките на Дейвид Боуи (а пък Мадона репи да яде).

Колко поп звезди носят тениски на рок и метъл групи на които всъщност са фенове? Честно? Когато бийбърите, майлитата, рианите и емотата биват сразявани за престъпления си срещу метъла, Гага ще пее заедно с Мейдън и Прийст по пътя към Валхала!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.02.2017 03:30:44 + 1 3
Десетилетия* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 8.02.2017 06:38:00 + 5 1
Осемдесетарското диско съвсем не е лигаво, а класика, вдъхновила и някои стилове метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RidethePuppets 8.02.2017 08:14:45 + 4 2
Manowar отиват към Валхала,а не Гага Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Один 8.02.2017 08:36:33 + 11 2
Във Валхала отива който каже Терлика. Терлика явно е голям фен на Гага и я смята за много трю. Следователно Гага отива във Валхала. Гага влиза и в Енциклопедия Металум, ако Терлика каже. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 8.02.2017 09:39:08 + 6 3
Много, ама много е глупаво т'ва момче. Направо изкъртва всичко. Толкова прост тип никога не е писал под коментарите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 8.02.2017 10:27:51 + 5 3
И аз си мислех, че терлика е номер 1 по т*потия. Ама преди няколко дни калата се изразни с него. Давай терлик, ти можеш да си отново пръв! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име и псевдоним (задължит 8.02.2017 11:05:57 + 7 1
Дори свири на пияно в някои от тях.
_________________________________________________
УАУ!Т'ва па ако свиреше на трезво,направо щеше да изкърти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 8.02.2017 18:04:29 + 4 0
E тука окончателно ме загуби
"Лейди Гага е истински АРТИСТ и войн на Истинския метъл; дори Алис Купър е правил кавър на нейна песен."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 7.02.2017 21:40:17 отговори + 8 2
Прекрасно! Не бих могла да си представя по-подходяща комбинация Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

труметъл 7.02.2017 19:36:58 отговори + 5 11
Лейди Гага е най-интересно нещо случвало се на поп музиката за последните десетилетия и безграничния й талант изобщо не подлежи на съмнение. Чакаме с интерес! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 7.02.2017 19:08:53 отговори + 8 14
Радвам се, че е Лейди Гага, а не някой бездарен миндил (без да споменавам имена). Това ще е интересно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ФенБГ 7.02.2017 18:16:51 отговори + 9 7
Под мен има един много прост българин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 8.02.2017 00:37:49 + 3 0
Дори не подозираш колко съм прост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 7.02.2017 18:05:05 отговори + 14 6
Металика не са вече тру. Да ги порази гръм, само по МТВ да ги дават, чалгари да ги слушат и Лейди Гарга, да ги свалят от танка, на Царевицата да свирят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RidethePuppets 7.02.2017 22:02:00 + 7 0
Анти-терлик стил-харесва ми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 8.02.2017 00:44:56 + 9 0
Анти-терлик е светъл пример, когато приключи славния си земен поход и се отправи към Валхала, ще бъде пуснат в Дружбенското езеро в дракар във формата на терлик, а кладата му ще се състои от плакати на МТВ звезди и царевична шума.
ПП: В средата на езерото има потънал багер, да внимава да не се закачи в него с някой царевичен кочан и да изгори безславно закотвен над ръждясалото соц-возило.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hoi 7.02.2017 17:35:15 отговори + 4 3
Страшна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АНТИ-анти 7.02.2017 17:06:19 отговори + 18 3
Искам анти терлика да коментира! И задължително да включи:
1. Царевиците
2. МТВ
3. Танкове
4. Один
5. Трю идеологоията
6. Да каже има ли я Лейди Гага в Metal Archives
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 7.02.2017 17:08:41 + 6 4
Гага си слуша рок. Иначе соловата й кариера си е лигав поп. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото 7.02.2017 17:08:42 + 2 2
Метъла е за кеф, другото са комплекси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 7.02.2017 17:12:24 + 3 2
Аз ще изчакам с майтапите. Да видим все пак първо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 7.02.2017 19:06:05 + 3 5
Лейди Гага може да се окаже по-трю и от мое светейшество (камо ли зализани емота)

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".