Металният монах сменя имиджа, отказва се от метъла, но не и от музиката :-)

20 ное 2009, 08:24 ч. 155 / 4 2
пред./следв.
Cesare Bonizzi - 63-годишният монах-францисканец, вече бивш лидер на хеви метъл групата FRATELLO METALLO (Метален брат), не се оттегля напълно от музикалното поприще. С FRATELLO METALLO е свършено, но догодина Bonizzi ще издаде нов албум, макар на този етап да не е ясна музикалната му насока. Божият човек продължава да смята, че със славата, която му е донесло участието във FRATELLO METALLO, Дяволът се е опитал да го подмами встрани от праведния път. В знак на примирение Cesare е подстригал дългите си бяла коса и брада и изоставя имиджа на "металния брат"...


Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik_Priest 20.11.2009 09:55:38 отговори + 0 0
Е нали точно в знак на примирение си ги пускат тези гриви! Нещо ми намирисва тук... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 20.11.2009 09:01:48 отговори + 0 0
Замязал е на Оби Уан Кеноби сега... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".