Michael Kiske: "Бих се присъединил към HELLOWEEN за еднократно изпълнение на 'Wacken'"

2 окт 2005, 00:09 ч. 294 / 6 3
пред./следв.
В скорошно интервю, бившият вокалист на HELLOWEEN Michael Kiske, след направен паралел с появата на Kai Hansen преди две години на "Wacken Open Air" заедно с "Тиквите", отговаря на въпрос дали е възможно и той да направи същото така:

   "Ако ме поканят да се присъединя към HELLOWEEN на "Wacken", аз ще се съглася. Никога няма да мисля за връщане в бандата за постоянно. Но ако те ме помолят да направим едно или две концертни парчета, идеята ще ми хареса от носталгична гледна точка. Със сигурност на много хора ще им допадне и би могло да бъде интересно като еднократно събитие. Но много неща трябва да бъдат направени преди това. Голямата пречка, която стои пред такова представление, са моите отношения с Michael Weikath. Нямам проблеми с никой друг от членовете на групата, но аз и Weiki просто вече не сме добри приятели. Все пак, ако той ме помоли да пея с HELLOWEEN, със сигурност ще го обмисля, а миналото ще остане зад нас."


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


nikson 9.10.2005 10:14:49 отговори + 0 0
A be nali be6e svar6il s metala be.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Алекси 4.10.2005 08:19:37 отговори + 0 0
ами дано му дойде акъла в главата на Вайки и покани Киске да се върне в бандата, това несъмнени би бил един прекрасен подарък за феновете на ранния им период Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.10.2005 11:05:26 отговори + 0 0
гадно м е и на Michael Kiske ама....нема да е лошо да направят нещо заедно въпреки че последния албум е станал прекрасен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".