Michael Kiske споделя във "Фрактура" какво най-често отказва на феновете си

9 дек 2016, 08:30 ч. 1240 / 6 1
пред./следв.

   На 11 декември ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на METALLICA, GONE IS GONE, BULLET FOR MY VALENTINE и KREATOR.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Michael Kiske от UNISONIC и ще бъде представено новото концертно DVD на MOTLEY CRUE. В интервюто бившият вокалист на HELLOWEEN коментира в какво се притеснява да не се превърне когато остарее, какво са му казали родителите му, когато им е признал, че ще става рок музикант и дали интернет е убил мистерията около личността на музикантите. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказa Tarja Turunen за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с EUROPE, SOCIETY 1 ще правят кавър нa THE DOORS, класическата песен ще бъде нa SAXON, a в рубриката "Archive" ще бъдат излъчени кадри от гостуването на PRO-PAIN у нас през 2009 г. Клипове и концертни песни на RYKER'S, BRING ME THE HORIZON, CROWBAR, SHOKRAN, Б.Т.Р. и DEVILMENT също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

 

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крава и пиле 9.12.2016 19:59:39 отговори + 0 0
Орален ****? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".