MICHAEL SCHENKER FEST с нов видеоклип - "Rock Steady"

14 юни 2019, 17:16 ч. 682 / 5 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме, новата формация на китариста Michael Schenker - MICHAEL SCHENKER FEST - ще издаде втория си студиен албум, озаглавен "Revelation", на 20 септември чрез "Nuclear Blast".

   Продуценти са Michael Schenker и Michael Voss. Записите за диска са направени в Германия между декември 2018-а и март 2019-а. В проекта участват няколко вокалисти, сред които Graham Bonnet и Doogie White. Освен това, в една от песните ще гостува Ronnie Romero (RAINBOW).

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към откриващата песен в албума. Парчето се казва "Rock Steady". Ето и траклиста:

01. Rock Steady
02. Under A Blood Red Sky
03. Silent Again
04. Sleeping With The Light On
05. The Beast In The Shadows
06. Behind The Smile
07. Crazy Daze
08. Lead You Astray
09. We Are The Voice
10. Headed For The Sun
11. Old Man
12. Still In The Fight
13. Ascension

Bonus:
14. Armed And Ready (live)
15. Bad Boys (live)
16. Rock Bottom (live)

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".