MICHAEL SCHENKER GROUP издават албума "Universal" през май

3 мар 2022, 15:58 ч. 702 / 4 3
пред./следв.

   Легендарният китарист Michael Schenker обяви, че малко повече от година след появата на последния албум на своята MICHAEL SCHENKER GROUP ще издаде още една творба на бандата.

   Дискът ще носи заглавието "Universal" и ще излезе чрез новия германски лейбъл "Atomic Fire Records" на 27 май. В записите участват вокалистите Ronnie Romero (RAINBOW, VANDENBERG), който ще се включи м предстоящото турне на групата, Michael Kiske (HELLOWEEN) и Ralf Scheepers (PRIMAL FEAR). Освен тях свирят клавиристът Steve Mann (LIONHEART), барабанистите Simon Phillips (TOTO, THE WHO), Brian Tichy (WHITESNAKE, FOREIGNER), Bobby Rondinelli (RAINBOW) и Bodo Schopf (ELOY), както и легендарните басисти Bob Daisley (BLACK SABBATH), Barry Sparks (Yngwie Malmsteen, DOKKEN) и Barend Courbois (BLIND GUARDIAN, Zakk Wylde), плюс специалния гост-музикант Tony Carey (RAINBOW) - клавишни.

   Продуценти са самият Schenker и Michael Voss (LESSMANN/VOSS, MAD MAX, с когото китаристът работи и по няколко от предишните си издания. По-долу може да видите обложката:

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 5.03.2022 13:31:08 отговори + 2 0
Michael Schenker е Бог-точка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Peter Pan 5.03.2022 12:55:05 отговори + 4 0
Това ще да е нещо което си заслужава да се слуша. Michael Schenker e доказан китарист и композитор. Рокаджия-мастодонт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 5.03.2022 13:32:19 + 4 0
Майкъл е гений. Имаше потенциала да достигне величието на китаристи като Ричи Блекмор и Джими Пейдж, ако не беше навикът му да прекалява с разни вещества. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".