Michael Sweet, Joel Hoekstra, Marco Mendoza и Tommy Aldridge се събират в ICONIC

22 апр 2022, 18:03 ч. 459 / 8 0
пред./следв.

   "Frontiers Music" подписаха с новата супергрупа ICONIC, в която участват Michael Sweet (китари), Joel Hoekstra (китари), Marco Mendoza (бас), Tommy Aldridge (ударни) и Nathan James (вокали).

   Дебютният албум на формацията "Second Skin" ще излезе на 17 юни. По-долу може да гледате онлайн видеоклипа към първия сингъл. Песента се казва "Nowhere to Run". Продуценти на творбата са Michael Sweet и Alessandro Del Vecchio, като вторият е отговорен за миксирането и мастерирането. Траклистът е както следва:

01. Run (As Fast As You Can)
02. Ready For Your Love
03. Second Skin
04. All I Need
05. Nowhere To Run
06. Worlds Apart
07. All About
08. This Way
09. Let You Go
10. It Ain't Over
11. Enough Of Your Love

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".