Mick Mars работи по първи соло албум с бившия вокалист на MOTLEY CRUE John Corabi

18 яну 2016, 20:59 ч. 875 / 6 3
пред./следв.

   Китаристът на MOTLEY CRUE Mick Mars е отново в "Blackbird Studio" в Нашвил, Тенеси и продължава записите за дебютния си самостоятелен албум. Заедно с него работи и бившия вокалист на MOTLEY CRUE John Corabi, който пее в едноименния албум на групата от 1994-а. Все още няма повече информация за предстоящата творба.

   John Corabi гостува за първи път в България през ноември миналата година - със суперформацията THE DEAD DAISIES, която бе съпорт на турнето на WHITESNAKE.

 

още за:

Mick MarsJohn Corabi


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal 19.01.2016 13:49:47 отговори + 3 0
Точно от това се опасявах, че ще се заровят в безуспешни солови проекти... Все ми се щеше да кажат, че са се отказали от "закриването" на Motley. Има време Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 19.01.2016 10:55:35 отговори + 5 0
То беше ясно, че докато са живи, няма да мирясат :-) . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 19.01.2016 08:32:03 отговори + 8 0
Мик Марс е много подценяван. Уверен съм, че ще изкарат нещо много добро с Кораби. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".