Mick Mars съди MOTLEY CRUE за печалбите от турнето им, казва че Nikki Sixx не свири на живо

7 апр 2023, 08:28 ч. 1170 / 23 6
пред./следв.

   Приятелството си е приятелство (ако го има), но парите са си пари. Така е и в MOTLEY CRUE. Не говорим за това, че групата се "закле", че прощалното им турне е наистина такова и подписа договор, че повече няма да изнася концерти. И по-малко от четири години по-късно скъса, по-точно "взриви", контракта и се върна на сцената. Не говорим и за това, че замени титулярни си китарист Mick Mars с John 5. Първият от години страда от артрит, а за един китарист това е непреодолима пречка с напредването на болестта.

   Сега обаче Mars нанася сериозен удар върху реномето на MOTLEY CRUE. Той е завел иск във Върховния съд на Лос Анджелис, в който обвинява колегите си, че го "обират". Те са свикали общо събрание на търговското дружество на бандата и са решили да го изключат, по този начин лишавайки го от дела му от приходи на групата. Същевременно, 71-годишният Mick, чието истинско име е Robert Alan Deal, твърди, че е уведомил останалите музиканти, че все още може да записва с тях в студиото и да излиза на сцената за кратки изпълнения. Но не може да издържи цяло шоу.

   От своя страна Nikki Sixx, Vince Neil и Tommy Lee са намалили дела му в дружеството от 25 на 5%. В разговор с китариста басистът Nikki Sixx е казал, че смята че пет процента са "много справедлив" дял. А Mars не мисли така след над 40 години с бандата. Sixx го е обвинявал, че не свири добре, че бърка акорди и "има някаква когнитивна дисфункция". Mick не остава длъжен на басиста. В иска той разкрива, че на последното американско турне на MOTLEY CRUE Nikki "не е изсвирил нито една нота на живо". Китаристът твърди, че всички партии на басиста са предварително записани и той симулира, че свири на живо на сцената. Част от вокалите на Vince Neil също се пускат от записи и дори отделни части от партиите на барабаниста Tommy Lee.

   Накрая адвокатите на групата са му казали, че ако не приеме "щедро предложените му" пет процента, няма да получи нищо. През февруари MOTLEY CRUE "тихомълком" са завели арбитражно дело, с което целят да докажат, че имат право да уволнят Mars и респективно да намалят полагащия му се дял.

   Развръзката предстои.

 

motley crue



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DedoUndeadO 7.04.2023 21:44:32 отговори + 2 3
Ще гледаме шоуто на булонките. Тия за пари са готови на всичко, включително и да се излагат на дърти години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мури 7.04.2023 17:35:49 отговори + 4 0
Мъни ис дъ пауър,пауър ис дЪ мъни!Колко ли още "звезди" свирят на плейбек!?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 7.04.2023 20:04:46 + 5 0
И аз това се питам. В последните години, доста групи правят супер шоу , със супер звук. За мен това е доста странно. Да свириш правилно тичайки по сцената. ... Дано някой от саундинженерите на големите групи се разприказва. Мотлей и Кис ги и заснеха как не им съвпадат нещата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 7.04.2023 10:31:26 отговори + 11 1
На дърти години, пак пререкания за пари. Не се наядоха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 7.04.2023 10:04:26 отговори + 12 1
Не са смешници. А са гадни алчни коп****** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 7.04.2023 09:49:11 отговори + 14 2
Смешници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".