Mick Mars в интервю от 2014-а: "Ако MOTLEY CRUE се съберат отново за турне, ще поканя целия свят безплатно"

21 ное 2019, 06:49 ч. 1268 / 3 5
пред./следв.

   Преди броени дни MOTLEY CRUE тържествено "взривиха" договора си от 2014 г., в който декларираха че след края на прощалното си двугодишно турне четиримата музиканти няма да изнасят повече концерти заедно под това име.

   Обиколката приключи през 2015-а, а контрактът "оцеля" само четири години. Сега MOTLEY CRUE официално се събират отново и ще обяват концерти в САЩ през 2020-а.

   Едва ли след като не зачиташ договор, който самият ти си инициирал, има значение какво говориш в публичното пространство. Но все пак... Появи се интервю на китариста Mick Mars за "That Metal Show" от 2014 г., в което музикантът твърдо заявява относно евентуален реюниън:

   "Нека да го кажа по този начин: Ако това се случи, ще поканя целия свят безплатно".

    Е, случи се...

Motley Crue, Mick Mars

MOTLEY CRUE на единствения си концерт в България - Каварна, юли 2009 г.

още за:

Motley CrueMick Mars


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


СТАМАТ 22.11.2019 10:22:46 отговори + 4 0
Ама той наистина ще ги ПОКАНИ безплатно. Виж ако решат да приемат покана, то ще трябва да си платят билета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DedoUndeado 21.11.2019 18:35:31 отговори + 4 0
Аман от ,,прощални'' турнета. Хорат са си свикнали да живеят на широко , и след 3-4 години като отънеят банковите сметки, се завръщаме ,,тържествено''. Въпроса е: защо трябва да се лъжат феновете? Явно за да се генерират гплеми пари на ,,прощалното'' турне. Мъни. Иначе можеха да кажат: дърти сме, ама ще свирим докато можем и искаме. не да се ,,прощаваме'' по 22 пъти. Не е коректно спрямо феновете.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 21.11.2019 08:37:38 отговори + 6 5
Е, Ники Сикс беше казал, че за да се съберат трябва всички от групата да са съгласни, но той знаел един, който със сигурност щял да откаже - самият той!
Животът е динамично приключение, а човек по природа е променлив, по-скоро проблемът е, че бандата не е в кондиция за голямо свирене.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не знам 21.11.2019 09:12:35 + 8 3
Има си хас да каже, че един трябва да е съгласен... И за какво им беше тая история с договора? Щото феновете отдавна вече не се връзват на "прощални" турнета. Но след тяхната измама просто никой вече на никой няма да вярва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 21.11.2019 15:43:16 + 7 1
Когато са подписвали договора, вероятно са били искрени. С времето обаче някои дразги и противоречия избледняват, а носталгията по миналата слава се завръща. Тъй като по всичко си личи, че бандата отново ще е на сцена, то по-притеснително ми се вижда състоянието на самите музиканти. Надявам се да не се стигне до една голяма излагация...
Иначе прощалните турнета се превърнаха в пълен фарс. Ето, дори Пърпъл, след като го направиха преди година и половина или две, идват отново да се сбогуват. Веднъж не е достатъчно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".