Mike Patton създава супергрупата NEVERMEN

6 авг 2015, 14:01 ч. 1115 / 4 1
пред./следв.

   Фронтменът на FAITH NO MORE Mike Patton обяви създаването на нова експериментална супергрупа, наречена NEVERMEN. Корените й могат да се проследят до 2006 г. и проекта на ексцентричния музикант от тези времена - PEEPING TOM. Съставът на триото включва още Adam Drucker и Tunde Adebimpe. Музикантите реализираха пилотния сингъл "Tough Towns", който може да чуете по-долу. По-късно NEVERMEN ще издадат едноименен албум чрез лейбъла на Patton "Ipepac Records".

 

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Нещото 7.08.2015 10:44:49 отговори + 4 0
Не се заяждам, но някой има ли представа какво прави NEVERMAN "супергрупа", защото това едва ли е присъствието на Adam Drucker и Tunde Adebimpe? Подобно определение ми се струва твърде помпозно при положение, че спокойно бандата може да бъде представена просто като "новата група на Mike Patton". Ако не греша, "супергрупа" се използва за банди в които има повече от един световноизвестен музикант, а въпросните Adam Drucker и Tunde Adebimpe доста трудно могат да бъдат определени като такива. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".