Mike Portnoy е записал барабаните в предстоящия соло албум на John Petrucci

2 юли 2020, 08:16 ч. 711 / 5 3
пред./следв.

   Бившият барабанист на DREAM THEATER Mike Portnoy е записал ударните партии в "Terminal Velocity", новия самостоятелен албум на бившия му колега от "Театралите" John Petrucci. Дискът се очаква да излезе през есента и е първа соло творба на струнника от 15 години насам. На баса е Dave LaRue (DIXIE DREGS).

   Portnoy разкри и списъка с песни на албума. Имената на композициите са както следва:

01. Terminal Velocity
02. The Oddfather
03. Happy Song
04. Gemini
05. Out Of The Blue
06. Glassy-Eyed Zombies
07. The Way Things Fall
08. Snake In My Boot
09. Temple Of Circadia

 

mike portnoy



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stewie Griffin 2.07.2020 11:13:11 отговори + 5 10
Да взема да се връща в Theater, че в последните години звучат като скопени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drangolnik 2.07.2020 11:24:01 + 10 2
Изказването ти е меко казано-неподготвено...особено след последния албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

itko 2.07.2020 17:50:17 + 0 3
по-скоро като кавър банда на собствената си група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".