Mike Portnoy гостува в новия албум на Neal Morse

4 сеп 2008, 13:03 ч. 157 / 3 3
пред./следв.
Бившият фронтмен на SPOCK'S BEARD Neal Morse ще издаде новия си албум "Lifeline" на 29 септември чрез "InsideOut". В състава, осъществил записите за творбата, влизат барабанистът на DREAM THEATER Mike Portnoy и басистът Randy George и двамата от които са участвали и в предишни издания на Morse. Дискът, чиято обложка виждате по-долу, ще се разпространява като стандартно издание и специално CD с бонус диск.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 4.09.2008 21:09:50 отговори + 0 0
Е той си гостува във всичките му албуми, все едно да кажа че съм на гости у дома си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 4.09.2008 19:40:06 отговори + 0 0
Мда-а,има нещо вярно. Но не може да се отрече, че здраво тропа по тъпана. Отличник отвсякъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vio 4.09.2008 15:10:56 отговори + 0 0
Той Портной само у дома дето не е гостувал още! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".