Mike Portnoy обяснява новогодишната снимка с John Petrucci

4 фев 2018, 15:58 ч. 1962 / 7 0
пред./следв.

   В първите дни на 2018 г. бившите колеги от DREAM THEATER Mike Portnoy и John Petrucci публикуваха в социалните мрежи съвместна снимка с коментар "Честита нова година от MP & JP", придружден от хаштаговете #givepeaceachance (дайте шанс на мира) и #carpediem (улови мига), и завършващ с "Към една чудесна 2018!".

   Това разбуни духовете и породи различни предположения, вкл. за евентуален съвместен проект на двамата виртуозни музиканти.

   В скорошно интервю Portnoy уточнява ситуацията. Той разкрива, че през последните една-две години двамата са се сближили отново и са възстановили приятелството си, датиращо от 35 години, и включващо и семействата им. "Ние сме израснали заедно и това никога няма да бъде без значение", казва барабанистът. 

   Mike споделя и че след като е напуснал DREAM THEATER е имало известен период на драматизъм и нелицеприятни отношения, но двамата вече са оставали това зад гърба си. Той и Petrucci, както и семействата им, са се срещали многократно в последните година-две, но сега за пръв път разкриват това публично.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".