Mike Rutherford: "Подготвили сме специален фестивален сет за "Sofia Rocks"

23 юни 2011, 13:54 ч. 272 / 7 2
пред./следв.
В телефонно интервю за Елена Розберг от радио "Z-Rock" преди броени дни Mike Rutherford сподели, че групата е подготвила за българската публика програма която той нарича "специален фестивален сет”, състоящ се единствено от хитове на бандата, предимно динамични песни. Феновете ще чуят най-малко две изпълнения от репертоара на GENESIS, като едното от тях ще бъде световно известният хит "I Can't Dance", както и солови хитове на Ендрю Роучфорд. Пълното интервю можете да чуете днес 23 юни в ефира на "Z-Rock". Пред "bTV Web" артистът сподели, че групата ще се появи на сцената на "Sofia Rocks" в обновен състав, музиканти, които превръщат MIKE & THE MECHANICS в супергрупа. Ендрю Роучфорд има силна солова кариера, а Тим Хауър е втори вокалист. Групата винаги се е състояла от два фронтмена r’n’b глас и рок глас. Що се отнася до останалите членове на бандата, на барабаните е Гари Уолис, втори барабанист на PINK FLOYD, а единият от китаристите е този на ирландската група THE CORRS и Люк Джуби - кийборд. През април тази година излезе новият им албум "The road", който групата представя на своето турне. За албума Ръдърфорд споделя, че има ново звучене заради новите членове на бандата, но в същото време има песни, който веднага ще бъдат разпознати като парчета на MIKE & THE MECHANICS. От интервюто научаваме още, че в продължение на 40 години Майк е бил едновременно член на GENESIS и MIKE & THE MECHANICS, но в момента е съсредоточил вниманието си единствено върху втората група и споделя, че работата с бандата го прави много по-щастлив, отоколкото когато е работил по солови проекти.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CR 24.06.2011 10:43:10 отговори + 0 0
Хубава новина
Добре,че сте "почистили стената", Катехизис ))
Благодаря!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2011 14:21:17 отговори + 0 0
поне ще има Дженесис, макар и с "не мога да данся" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".