Mikkey Dee казва, че е "напълно погрешно" че с Phil Campbell отсъстват от номинацията на MOTORHEAD за Залата на славата на рокендрола

16 окт 2019, 09:29 ч. 1390 / 7 6
пред./следв.

   Вчера станаха ясни имената на музикантите и групите, номинирани за въвеждане в "Залата на славата на рокендрола" през 2020 г. Финалистите ще бъдат приети в Залата на церемония, която ще се състои на 2 май в американската "Cleveland's Public Hall".

   Сред кандидатите са MOTORHEAD, NINE INCH NAILS, DEPECHE MODE, Whitney Houston, JUDAS PRIEST, SOUNDGARDEN, KRAFTWERK, THIN LIZZY и др.

   По традиция бандите биват включени в бюлетините за гласуване с оригиналните си състави, като понякога са добавени и други дългогодишни техни членове. Това обаче не е спазено при номинацията на MOTORHEAD. Ако спечелят, те ще бъдат в състав Lemmy KilmisterPhil "Philthy Animal" Taylor и "Fast" Eddie Clarke.

   Това предизвика недоволството на барабаниста Mikkey Dee, който свири в групата от 1992 до 2015 г. А китаристът Phil Campbell участва още от 1986 г. Според Mikkey е несправедливо и "напълно погрешно", че имената на двамата не присъстват в бюлетината. Без да е говорил с колегата си, ударникът мисли, че той ще сподели мнението му, както и че двамата са били в MOTORHEAD през 25 години от 4-десетилетната история на формацията.

 

mikkey dee



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Нещото 18.10.2019 06:45:43 отговори + 4 0
Уитни Хюстън е сред кандидатите за "Залата на славата на рокендрола"! Хората, които са определяли номинациите очевидно са тотално неадекватни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гага 18.10.2019 08:53:10 + 1 0
Това уви съвсем не е нещо ново. Такива като Уитни, че и по-зле отдавна са в Залата..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Loki 16.10.2019 22:10:13 отговори + 11 0
Тази т. нар. зала на славата на рокендрола е пълна пародия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:-) 16.10.2019 15:04:37 отговори + 15 2
Всъщност от залата за пореден път се *****. А който е загубил интерес към Моторхед след албумите от началото на 80-те, моля да задържи компетентното си мнение за себе си - Моторхед бяха истинска група до смъртта на Леми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 16.10.2019 11:47:27 отговори + 5 10
Че то и Стийв Морс вече направи в Пърпъл повече години от Ричи, но свири класиките на Ричи. Съвсем заслужено Морс не бе приет в "Залата на славата". Същото важи и за двамата юнаци от Motorhead. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 16.10.2019 10:44:51 отговори + 6 6
Да, ама безсмъртните им класики са в състава до '85-а година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".