Милена пее на благотворителен концерт в помощ на катастрофирал моторист

3 май 2016, 16:00 ч. 1476 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Утре, на 4 май, ще бъде организиран благотворителен концерт в подкрепа на Борис Христов – момче, пострадало от тежка катастрофа с мотор. В името на каузата, на сцената на рок бар Rock It ще застанат бандите RESPONSE, NI.CO и INVISIBLE DREAMS, а най-хубавата изненада ще бъде рок дамата Милена Славова. Водени от обща кауза, музикантите са подготвили страхотен концерт, като средствата, събрани от него, ще отидат за манипулации, които да помогнат на Борис отново да се върне към нормалния си начин на живот и да се изправи на крака.

Преди шест години Борис Христов претърпява катастрофа с мотор, която води до неговото обездвижване. Няколко години по-късно, момчето разбира за клиника в Москва, в която се провеждат медицински манипулации за вливане на стволови клетки. Те са на всеки три месеца, като всяка една от тях е на стойност 6500 евро. Благодарение на помощта на добри хора, подкрепящи го с благотворителни инициативи, момчето успява да стартира рехабилитацията си и започва регулярно да посещава тези процедури. Остават му още няколко манипулации, за които Борис тепърва трябва да събере средства.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".