MINDFUL OF PRIPYAT на "Autumn Souls Of Sofia Freak Warm-Up Party"

8 мар 2017, 12:06 ч. 347 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както обявихме в началото фестивалът Autumn Souls Of Sofia 2017, който ще се проведе на 25 и 26 ноември ще ви подари и един извънреден ден - Autumn Souls Of Sofia Warm-up-party, който ще е с малко по-различна тематична насоченост и ще се проведе на 24 ноември в клуб Live & Loud. Имаме удоволствието да ви представим и втората група, която се присъедини към нашето Freak Warm-up Party. Това е италианската grindcore/death metal група Mindful Of Pripyat. Самите те отбелязват стила си като Insane & Radioactive grindcore, логично продължение на името и текстовете им, чиято тематика е насочена към заплахата от ядрена катастрофа.

Mindful of Pripyat се събират съвсем наскоро, през 2014 г. в дистопичните предградия на разлагащ се град, впримчени в реалност обезобразена от човешки грешки. Години на криза, водещи до перспективата на пост-апокалиптично бъдеще. Сред този футуризъм трима млади чудаци се издигат, за да взривяват и крещят в смес от сковаващ grindcore/death noise. В традицията на класически ветерани в стила като Napalm Death, Terrorizer, Dead Infection.

През 2015г. подписват договор с легендарния BIZARRE LEPROUS PRODUCTION и чрез него издават дебюта си "...And Deeper, I drown in Doom..." . ЕР, което можете да чуете на страницата им в bandcamp.
https://mindfulofpripyat.bandcamp.com

Само преди няколко дни са издали и сплит албума "New Doomsday Orchestration" заедно със Stench of Profit. Миланската четворка ще пристигне в състав: Gio - Drums & Vocals; Tya - Lead Vocals & Noise; Gian - Bass & Vocals; Omar - Guitars.

Билети за Freak Warm-up партито ще можете да закупите само в деня на събитието на цена от 15 лв. Напомняме ви също, че до 1 април все още можете да се снабдите с билети за другите два дни на Autumn Souls Of Sofia 2017 на цена от 40 лв. Можете да го направите от познатите ви вече места eticketsmall.com и на каса на ул. Раковски № 67 в София или в Магазин ЯКО!

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".