Мини-турне на израелците ARALLU в България през този месец

5 сеп 2023, 08:49 ч. 544 / 5 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

АRALLU за първи път по нашите земи! Израелски блек дет метъл от екстремистите, базирани в Йерусалим! Те са огнените ни гости,за които войните и разрушенията са любими теми по Месопотамия,съпроводени от старинни инструменти и много емоция!

Освен в София ще свирят в още четири български града, със съдействието на - Katrin Music!

Датите са:
06.09.- Rock'n'roll Cafe- Перник
07.09.- Varna Live Club- Варна
08.09- Japara Metal Fest- Плевен
09.09- Balkan Metal Meeting Fest 6- София
10.09.- Hope Live Club- Казанлък

Билети ще се продават на място, на всяка от избраните локации!

АRALLU имат богато творчество- осем албума. Ще ни представят последното си творение от края на миналата година- "Death Convent". Много мистика и сатанизъм,ънхоли блек метъл и мрачни истории от Средния Изток, разказани от фронтмена и басист- Genie King Arallu. Eylon Bart пък ще свири на саз. Освен това, има и тарамбука за повече разкош. Великолепна комбинация!

Съпорт на ARALLU и за петте дати ще бъдат- POHJOISEN SOTURIT- грув дет метъл от Финландия, и BLAX - мелодичен готик рок от Италия!

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


даскал 5.09.2023 10:41:48 отговори + 4 3
Крайно време е неграмотността да се инкриминира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Пешо 5.09.2023 10:38:36 отговори + 2 2
Може да се разбере кой е организатор и само по високото ниво на синтаксис и пунктуация в съобщението. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".