Миниалбумът на SWALLOW THE SUN ще излезе на 15 септември

27 май 2008, 17:25 ч. 143 / 3 0
пред./следв.
Новият миниалбум на финландската дуум метъл група SWALLOW THE SUN - "Plague of Butterflies" ще излезе на 15 септември тази година чрез "Spinefarm Records".

   Коментарът на бандата: "Plague of Butterflies" е история за стар отшелник, непроходими гори, самотата и мъката. Това е една композиция, разделена на три части представляваща 35 минути съкрушителен дуум, красота и отчаяние. Първоначално музиката беше планирана за голям и внушителен проект, който в крайна сметка остана неизпълнен. По тази причина решихме да използваме композициите в друга форма – планираме музиката да влезе в късометражен филм. В момента търсим подходящите партньори, за да осъществим идеята си."

   Песните в "Plague of Butterflies":
01. Losing the Sunsets
02. Plague of Butterflies
03. Evael
   В минидиска като бонус е включен и изключително редкия демо-запис "Out of This Gloomy Light". През цялата си досегашна история SWALLOW THE SUN имат едва три демота. "Out of This Gloomy Light" е сбор от едни от най-мрачните и студени композиции на групата.

   Песните в "Out of This Gloomy Light":
01. Through Her Silvery Body
02. Out of This Gloomy Light
03. Under the Waves
04. Swallow (Horror Pt. 1)

още за:

Swallow The Sun


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".