MINISTRY анонсираха прощалното си турне

13 ное 2007, 17:25 ч. 251 / 7 5
пред./следв.
След като преди дни ви информирахме, че MINISTRY ще свирят на словашкия фестивал "MetalCamp" (прочети), сега групата обяви още подробности за своето прощално турне, след което съществуването на бандата се прекратява. Името на турнето ще бъде "C U LaTouR", специални гости са MESHUGGAH, а откриваща група - HEMLOCK. Поредицата от концерти започва на 28 март 2008 г. в Канада, след което ще премине през 33 града на САЩ, преди MINISTRY да се отправят към големите летни фестивали в Европа, като междувременно ще има и серия от гигове в избрани клубове. В състава на бандата към Al Jourgensen ще се присъединят: китаристите Tommy Victor (PRONG) и Sin Quirin (REVOLTING COCKS), клавиристът John Bechdel (PRONG, FALSE ICONS), барабанистът Jimmy DeGrasso (екс-MEGADETH, SUICIDAL TENDENCIES, Alice Cooper), а на мястото на починалия наскоро басист Paul Raven ще бъде четириструнникът на STATIC X Tony Campos. Вокалистът на FEAR FACTORY Burton C. Bell ще се появява на сцената в ролята на гост-вокалист. Подобаващо за последно турне, шоуто на MINISTRY ще бъде с продължителност два часа и половина и ще представя песни от последния студиен албум "The Last Sucker" и от цялата 30-годишна история на групата.

още за:

MinistryAl Jourgensen


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Felly 14.11.2007 15:09:10 отговори + 0 0
Ами вместо някои нафталинени динозаври, дано видим лятото Министри, които също са динозаври, но още хапят. А с Мешуга и Бъртън направо си става 3 в 1. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 14.11.2007 09:43:54 отговори + 0 0
MINISTRY IN BG !!!! PLS ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мм 14.11.2007 00:11:58 отговори + 0 0
не се надявам да минат към нас.
надявам се аз да отида да ги видя.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.11.2007 18:52:05 отговори + 0 0
Дейв Елефсън не беше ли и той понастоящем в Министерството? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kotodo 13.11.2007 18:27:07 отговори + 0 0
Силно се надявам да минат и към нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".