MINISTRY определиха песните за новия си албум

24 яну 2006, 08:08 ч. 153 / 3 2
пред./следв.
MINISTRY са определили окончателния списък на песните за новия си албум "Rio Grande Blood", който ще излезе на 2 май от "13th Planet Records"/"Soulfood Music Distrib GbmH". Обложката на творбата и повече информация за нея можете да видите тук, а ето и траклистът:
01. Rio Grande Blood
02. Senor Peligro
03. Gangreen (featuring Sgt. Major)
04. Fear (Is Big Business)
05. Lieslieslies
06. The Great Satan Remix
07. Yellow Cake
08. Palestina
09. Ass Clown (featuring Jello Biafra)
10. Khyber Pass

още за:

Ministry


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MOD' ART 24.01.2006 21:21:37 отговори + 0 0
Независимо от фактите и събитията "MINISTRY"винаги ще бъдат една от водещите групи в музикалният шоу бизнез независимо дали са комерсиални или не.Но не може да се отрече факта,че днес "Al Jougensen"и компания отново пренаписват модерно-авангардната-рок история която упорито и последователно в средата на 90-те год;беше бурно подетта от "M.Manson" и "Rammstein".Така,че шумната индустриализирана машина пак се завръща,но този път много по-добре смазана,а тук може само една дума да бъде в основата на цялосният първичен механизъм-"РЕСПЕКТ". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ray Bredbury 24.01.2006 12:46:23 отговори + 0 0
Последният Министри ми дойде твърде праволинеен, дано да е като по-предишните три... ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".