Млад мъж обвинен за трима ранени на концерт на BRING ME THE HORIZON

21 фев 2014, 22:27 ч. 189 / 5 4
пред./следв.
Според "Reverb", Alex McCormick, на 23 години, е обвинен, че е ранил трима души на концерт на BRING ME THE HORIZON и OF MICE & MEN. Инцидентът станал на 13 февруари в американския град Денвър. McCormick скочил в мош-пита пред сцената от балкона на "Ogden Theater". При приземяването си причинил травми в главата и врата на двама зрители и наранил леко трети. Тримата пострадали и McCormick са откарани в болница, а младият мъж е подведен под съдебна отговорност. Делото ще се гледа на 24 февруари.

Bring Me The Horizon

още за:

Bring Me The Horizon


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


gr 23.02.2014 16:30:35 отговори + 0 0
заради такива ******, групите се кефат на концертите у нас, а не заради готините фенове гледащи с биричка в ръка и правят "площадки"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 23.02.2014 09:01:03 отговори + 0 0
На такива олигофрени, тук им отварят много хубави площадки за приземяване... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пвп 22.02.2014 13:34:57 отговори + 0 0
обвинен е за нападение - асолт, скочил от балкона в опит да краудсърфира и ги ранил.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock`N`Troll 22.02.2014 11:27:41 отговори + 0 0
ей, много мекушави кораджии и метъл се нароиха... ми като са кекави баби, какво правят в мош-пита? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".