Младата българска банда HAYES & Y прави турне в Англия през май

15 апр 2015, 19:07 ч. 1249 / 1 1
пред./следв.

   Младата българска банда HAYES & Y обяви своето първо турне в Англия. През месец май групата ще изнесе шест концерта на територията на Обединеното кралство. Програмата включва два гига в Лондон и по един в Манчестър, Шефийлд, Нортхемптън и Кроули. Това е и тяхното първо турне в чужбина.

   Към днешна дата HAYES & Y имат зад гърба си два видеоклипа и EP, включващо четири песни. Всяко от парчетата им се върти в ефира на няколко радиостанции в Англия. Видеоклипът към техния дебютен сингъл "You Make Me Sick" се излъчва по музикалната телевизия "MTV Adria". В момента момчетата от групата работят по записите на нови песни, а турнето ще съвпадне и с излизането на най-новия им сингъл. Залагат на своя собствена музика и авторски текстове. HAYES & Y са част от музикалния лейбъл "Homeovoxmusic".

   Ето и датите на обиколката:

03.05.2015 - Краули @ "The Black Dog"
04.05.2015 - Нортхемптън @ "Legendary Labour Club"
05.05.2015 - Лондон @ "The George Tavern"
06.05.2015 - Лондон @ "Dublin Castle"
07.05.2015 - Манчестър @ "Carsons Bar"
08.05.2015 - Шефилд @ "The Royal Standard"


   HAYES & Y са:

Благослав Анастасов - вокали и китара
Радослав Лозански - китара
Ивайло Делев - бас
Георги Деянов - барабани

 

още за:

Hayes & Y


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


аааа 19.04.2015 23:07:18 отговори + 0 0
Браво! Да работят и да се развиват успех там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".