MNEMIC: "Излизаме в почивка или се разпадаме"

26 юни 2014, 15:24 ч. 283 / 5 3
пред./следв.

   Като единствен останал оригинален член на групата, китаристът на датските метъли MNEMIC Mircea Gabriel Eftemie разпространи съобщение, с което информира феновете какво се случва в момента около бандата. Или по-точно - какво не се случва. Музикантите нямат планове за бъдещи концерти или албум и, по думите на Mircea, това е или излизане във временна почивка, или разпадане на MNEMIC. Само "времето ще покаже дали групата ще се завърне с нов или стар състав" и ще възстанови дейността си...

   Последният, пети, студиен албум на MNEMIC, "Mnemesis", излезе през 2012 г.

 

Mnemic

още за:

Mnemic


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Anemic 27.06.2014 12:22:26 отговори + 0 0
Пак не сте разбрали. Поне преведете точно какво е написал Мирчеа: че той като останал единствен оригинален член вече не иска да се занимава с такава музика, не харесва цялата джент вълна и лично смята групата да прекрати дейност/излезе в почивка. Съответно, ако се бяхте заинтересували, малко по-късно останалите музиканти от Mnemic отговориха, че това е негово лично мнение и групата все още не е наясно какво ще стане, т.е. пичът просто реве във фейсбук.

Тъжна история, един вид. Вокалистчето реве, вие не можете да преведете 5 реда от фейсбук статус. Иначе - тъпа група, на никого не му пука. За сметка на това Мирчеа вече пее в доста по-яка банда - Blood Eagle.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Еленко Триптококов 26.06.2014 16:15:54 отговори + 0 0
Първият им албум беше искрица надежда в правилната посока, но след това ходене по мъките Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хашек 26.06.2014 15:25:49 отговори + 0 0
Па той румънец бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".